:

Är Lyckrea seriösa?

Innehållsförteckning:

  1. Är Lyckrea seriösa?
  2. Vad är Lyckrea för företag?
  3. Är LYKO säkert?
  4. Är sidan äkta?
  5. Är Förebygg seriöst?
  6. Kan man lita på Lyckrea?
  7. Vad är Företagsrabatten?
  8. Varför är Lyko så billigt?

Är Lyckrea seriösa?

jag beställde en skjorta från lyckrea… försöker ta kontakt med lyckrea genom email men lyckas aldrig tyvärr. detta är inget seriöst företag dom går in för att bluffa och lura folk. att sådana företag får finnas är konstigt. tips handla inget från lyckrea bara bluff..

Vad är Lyckrea för företag?

HANDLA INTE HÄR, LÄS ALLTID OMDÖMEN OM FÖRETAGET INNAN NI HANDLAR!!!! Undvik Lyckrea! Varumärket används av ett kinesiskägt företag registrerat i Storbritannien (BTREE Ltd https://find-and-update.company-information.service.gov.u...). De använder en massa olika varumärken för sin e-handel.

Är LYKO säkert?

Att beställa och betala via lyko.se är säkert och enkelt. Vi tillhandahåller följande betalalternativ i Sverige: Direktbetalning via din Internetbank: Handelsbanken, Nordea, SEB eller Swedbank.

Är sidan äkta?

Handla bara på sidor som erbjuder 3D Secure Om du har försäkrat dig om att sidan är äkta och bestämmer dig för ett köp, se till att sidan erbjuder 3D Secure vid betalning. Funktionen kallas även Verified By Visa eller Mastercard SecureCode. Det innebär att du måste ge godkännande med Bank-ID utöver dina kortuppgifter.

Är Förebygg seriöst?

Konsumentverket har fått in ett 80-tal anmälningar mot Förebygg Norden AB. Även Konsument Göteborg har fått ett antal samtal, ett tiotal, från personer som känner sig lurade av företaget. – Hos oss är företaget känt för aggressiv telefonförsäljning.

Kan man lita på Lyckrea?

HANDLA INTE HÄR, LÄS ALLTID OMDÖMEN OM FÖRETAGET INNAN NI HANDLAR!!!! Undvik Lyckrea!

Vad är Företagsrabatten?

Vi som arbetar på Företagsrabatten har gedigen erfarenhet tillsammans av olika abonnemangstjänster. Vi säkerställer att våra kunders olika tjänster prissätts i linje med våra gemensamma förväntningar.

Varför är Lyko så billigt?

Ekonomifrakt är gratis och Lykos system väljer ut det fraktsätt som är mest kostnadseffektivt med hänsyn till leveransadress, storlek på beställning samt ordervärde.