:

Vad är öppet s-lås?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är öppet s-lås?
  2. Vilken höjd skall handfat sitta på?
  3. Vad menas med inbyggt S lås?
  4. Vem installerar toalett?
  5. Vem kan fixa toalett?

Vad är öppet s-lås?

Toaletter kan anslutas till avlopp på två sätt; mot vägg eller mot golv. Dessa två anslutningsarmaturer kallas för S-lås (mot golv) och P-lås (mot vägg). Det går enkelt att se vilken variant den aktuella toaletten har.

Vilken höjd skall handfat sitta på?

Den rekommenderade höjden på ett tvättställ är ca: 85-87 cm. Väljer du ett fristående handfat istället för en klassisk kommod – var noga med att linjera tvättstället på den rekommenderade nivån och tänk även på var kranen kommer att hamna i förhållande till det så att du kommer åt reglagen.

Vad menas med inbyggt S lås?

Toaletter med S-lås har avloppsanslutningen rakt ner mot golvet. Toaletter med P-lås har avloppsanslutningen rakt bakåt för anslutning mot vägg. Den här varianten kallas ibland också för "universal" eftersom man med hjälp av en vinkel eller en flexibel anslutning kan ansluta även mot golvet.

Vem installerar toalett?

Beställ en montering av golvstående toalettstol Låt våra VVS-montörer installera din toalettstol! Vi erbjuder en helhetslösning där installatören både demonterar den befintliga toalettstolen och monterar den nya. Allt material ingår i installationskostnaden.

Vem kan fixa toalett?

Om vattnet rinner efter att cisternen har fyllts upp, är det antingen kalk i cisternens mekanism eller också är inloppsventilen defekt. Om du är osäker eller har frågor om varför din toalett rinner, så rekommenderar vi att du kontaktar din lokala VVS-installatör.