:

Vad ingår i medlemsavgiften till ST?

Innehållsförteckning:

  1. Vad ingår i medlemsavgiften till ST?
  2. Vad får man som medlem?
  3. Vad ingår i st?
  4. Vad får man som medlem i Coop?
  5. Kan facket hjälpa utan medlemskap?

Vad ingår i medlemsavgiften till ST?

Vad räknas som inkomst?

  • lön från en eller flera arbetsgivare, inklusive fasta lönetillägg.
  • Annan skattepliktig ersättning, till exempel: - sjukpenning och rehabiliteringspenning. - föräldrapenning. - arbetslöshetsersättning. - ersättning från Trygghetsstiftelsen. - avgångsvederlag eller liknande.

Vad får man som medlem?

Den främsta förmånen med att vara medlem i ett fackförbund är att fackförbunden förhandlar kollektivt om arbetarnas löner. Utöver det kan ditt medlemskap erbjuda dig förmåner som inkomstförsäkring samt möjligheten att ta del av olika rabatter och erbjudanden.

Vad ingår i st?

ST-utbildningen omfattar utöver vårdcentralsplaceringen flera obligatoriska sidotjänstgöringar och kurser samt ett vetenskapligt arbete. Även ST-dagar med föreläsningar och grupparbeten är obligatoriska.

Vad får man som medlem i Coop?

Som medlem får du poäng på allt du handlar, medlemspriser, personliga erbjudanden, rabatt hos våra partner och mycket mer. Poängen ökar ju mer du handlar, upp till 5 poäng/krona. Poängen kan du växla till värdecheckar som du kan använda i din Coop-butik.

Kan facket hjälpa utan medlemskap?

Om du inte är medlem i facket Kollektivavtalade försäkringar gäller även för den som inte är medlem i facket. Dock får du inte hjälp, stöd och råd från facket i förhandlingar och tolkningar till kollektivavtal och lagar.