:

Vem är bäst på Clash of Clans?

Innehållsförteckning:

 1. Vem är bäst på Clash of Clans?
 2. Hur spelar man Clash of Clans?
 3. När kom Clash of Clans ut?
 4. Hur gammal är Clash of Clans?
 5. Hur gammalt är Clash Royale?
 6. När kom Clash Royale ut?
 7. Hur länge har Clash Royale funnits?
 8. Hur många spelar Clash Royale i världen?
 9. Vilket är det kändaste spelet i världen?
 10. Hur mycket tjänar Supercell?
 11. Hur mycket tjänar Clash of Clans?
 12. Vilket är det mest spelade spelet?

Vem är bäst på Clash of Clans?

Sweden : Top Clans

#ClanScore
188:an #LYJGRV9L64656
2Städfirman #2P8C0G63755 -901
3Woodland #29Y2UL8263038 -717
4SWEDEN BOYS #8LLQV0062365 -673

Hur spelar man Clash of Clans?

Clans/Klaner Man måste spela solo ett tag men när man reparerat det trasiga klan-huset kan man antingen skapa en egen "klan" eller ansluta till en. Alla inom klanen kan antingen skicka eller ta emot soldater från andra i klanen så gissa om vi grabbar hemma är i samma klan? :D.

När kom Clash of Clans ut?

2 augusti 2012Clash of Clans / Släpptes första gången Clash of Clans utvecklades och publicerades år 2012 av tillverkaren Supercell, ett spelbolag med bas i Helsingfors, Finland.

Hur gammal är Clash of Clans?

Clash of Clans utvecklades och publicerades år 2012 av tillverkaren Supercell, ett spelbolag med bas i Helsingfors, Finland.

Hur gammalt är Clash Royale?

Clash Royale är ett videospel utvecklat och publicerat av Supercell , släppt i Frankrike den på iOS och Android . Det är ett spel baserat på multiplayer-dueller i realtid och blandningselement av tornförsvar och MOBA , med ett system med samlarkort .

När kom Clash Royale ut?

Clash Royale / Släpptes första gången Clash Royale är ett videospel utvecklat och publicerat av Supercell , släppt i Frankrike den på iOS och Android . Det är ett spel baserat på multiplayer-dueller i realtid och blandningselement av tornförsvar och MOBA , med ett system med samlarkort .

Hur länge har Clash Royale funnits?

Mimi Billing. Den finska studion Supercell, grundat av bland andra entreprenörerna Mikko Kodisoja och Ilkka Paananen, är känt världen över för sina mobilspel. Med hjälp av spelsuccéerna Clash of Clans, som lanserades 2012, och Clash Royale, som släpptes fyra år senare, drar bolaget in miljardintäkter varje år.

Hur många spelar Clash Royale i världen?

Clash Royale (2016) Högsta antalet spelare under en dag: Cirka sex miljoner.

Vilket är det kändaste spelet i världen?

Det bäst säljande datorspelet hittills är Minecraft, ett sandboxspel ursprungligen utgivet för Microsoft Windows, Mac OS och Linux år 2011. Spelet har sålts till ett brett utbud av plattformar och har sålt över 176 miljoner exemplar.

Hur mycket tjänar Supercell?

Publicerad 17:13. Supercell uppskattas ha tjänat tre miljarder dollar i USA under tiden för patentintrånget. På bilden är företagets mötesrum med Hay Day-tema.

Hur mycket tjänar Clash of Clans?

Clash of Clans-utvecklaren tjänar 15 miljoner - om dagen Samtidigt som många spelare svär åt free to play och mobilspel och uttrycker förvåning när det satsas på smartphone-spel, så får man perspektiv på saken när Wall Street...

Vilket är det mest spelade spelet?

Det bäst säljande datorspelet hittills är Minecraft, ett sandboxspel ursprungligen utgivet för Microsoft Windows, Mac OS och Linux år 2011. Spelet har sålts till ett brett utbud av plattformar och har sålt över 176 miljoner exemplar.