:

Vad kan man fästa glitter i ansiktet med?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kan man fästa glitter i ansiktet med?
  2. Hur fäster man glitter på ögonlocken?
  3. Hur använder man Ögonskuggsprimer?
  4. Vad kan man göra med Glitterlim?
  5. Vad är glitter gjort av?

Vad kan man fästa glitter i ansiktet med?

Om du vill använda lösglitter kan du använda en glitterprimer som gör att glittret fäster i ansiktet och håller sig på plats. Till större paljetter som inte redan har klister på baksidan är ett franslim att föredra. Om du inte har använt franslim någon gång tidigare, är det bra att först göra en testomgång.

Hur fäster man glitter på ögonlocken?

För att fästa glittret grundar jag med NYX PROFESSIONAL MAKEUP Glitter Primer där jag vill ha mitt glitter och innan det torkar duttar jag försiktigt på mitt glitter, NYX PROFESSIONAL MAKEUP Face & Body Glitter i Emerald. Formulan på primern kan kännas lite klibbig men det försvinner så fort du fått på glittret.

Hur använder man Ögonskuggsprimer?

Dutta på ett tunt lager över hela ögonlocket med hjälp av ditt finger eller en syntetborste. Applicera sedan ögonskuggan som vanligt. Ögonskuggsprimers i olika prisklasser som jag kan rekommendera.

Vad kan man göra med Glitterlim?

Glitterlim har många användningsområden för pysslaren. Du kan skriva med glitterlimmet, gör glittriga effekter på pappersblommor, eller göra små duttar med glitter som dekoration på kort. Vårt glitterlim säljs i små smidiga flaskor som är lätta att hantera och lämpar sig därför väl till detaljerade projekt.

Vad är glitter gjort av?

Glitter är vanligtvis tillverkat av aluminium eller av PET-plast som kan frigöra hormonstörande kemikalier när den bryts ner i djurs eller människors kroppar. Glittret används inte bara till pyssel utan finns även i flera smink- och kroppsprodukter.