:

Hur många GB tar Valorant?

Innehållsförteckning:

  1. Hur många GB tar Valorant?
  2. Hur ändrar man namn på Valorant?
  3. Var laddar man ner Valorant?
  4. När kom Valorant till Sverige?
  5. Vad är åldersgräns på Valorant?

Hur många GB tar Valorant?

RAM: 4 GB. OS: Windows 7/8/10 64-bitars. VIDEOKORT: Intel HD 3000. PIXEL SHADER: 3.0.

Hur ändrar man namn på Valorant?

Slutför kontoverifieringen genom att skicka in OTP, och därefter kommer den att omdirigera dig till din Riot Account Management-sida. Du ser ditt nuvarande kontonamn till höger skärmen. Redigera Riot ID genom att ange ditt nya visningsnamn och klicka Spara ändringar.

Var laddar man ner Valorant?

När du har kommit in i Valorant-portalen hälsas du av Download sida. Härifrån klickar du på den stora röda nedladdningsknappen så kan du spara installationsprogrammet på din lagringsenhet. Starta installationsprogrammet så snart nedladdningen är klar och Valorant-installationsprocessen dyker upp.

När kom Valorant till Sverige?

Valorant, skrivet som VALORANT, är ett kostnadsfritt datorspel i förstapersonsperspektiv som är utvecklat av och distribuerat av Riot Games. Spelet släpptes i en stängd beta-fas den och släpptes officiellt den .

Vad är åldersgräns på Valorant?

Valorant åldersgräns och spelinformation Spelet släpptes första gången till PC den 2:a juni 2020 och har sedan dess varit ett väldigt populärt spel bland de som gillar denna typen av spel. Åldersgränsen för Valorant är 16 år och är en åldersrekommendation som tillhandahålls av PEGI (Pan European Game Information).