:

Vad hjälper Lions till med?

Innehållsförteckning:

  1. Vad hjälper Lions till med?
  2. Vad gör Lions Club?
  3. Hur blir man medlem i Lions?
  4. Är Lions en?
  5. Vad kostar medlemskap i Lions?

Vad hjälper Lions till med?

Lions arbetar mot våld, droger och mobbning genom värdegrundsprogrammet Lions Quest – Tillsammans som genomförs i skolor, idrottsklubbar och för föräldrar. Lions har ett världsomspännande program för synvård, Sight First, som botar och motverkar blindhet och andra ögonsjukdomar.

Vad gör Lions Club?

Det är Lions. Att vara medlem i Lions handlar om att föregå med gott exempel, bygga relationer och förbättra världen genom vänlighet. Det är 1,4 miljoner empatiska män och kvinnor gör hjälpinsatser tillsammans, så att de kan göra bestående skillnad och förändra ännu fler liv.

Hur blir man medlem i Lions?

Familjemedlemmar måste uppfylla medlemskraven, bo i samma hushåll och tillhöra samma klubb. Barn kan inte bli medlemmar men kan delta i Lejonungeprogrammet som ger barn under tolv år möjlighet att bygga upp en livslång hängivelse att hjälpa andra.

Är Lions en?

Lions Clubs International, ofta benämnd Lions eller Lions Club på svenska, är en ideell internationell välgörenhetsorganisation som bildades i Chicago den av affärsmannen Melvin Jones. 1948 kom lionsrörelsen till Europa och Lions Club Stockholm bildades som den första klubben i Europa.

Vad kostar medlemskap i Lions?

Eftersom Lions är en internationell klubb betalar vi en internationella avgift/halvår på USD 21,50 per medlem (20kr).