:

Får ingen kredit?

Innehållsförteckning:

  1. Får ingen kredit?
  2. Var kan jag låna pengar utan UC?
  3. Vilka godkänner flest lån?
  4. Hur stort privatlån får man ta?
  5. Hur mycket får jag låna baserat på inkomst privatlån?

Får ingen kredit?

Om du inte har någon inkomst utöver vad du behöver för ditt uppehälle, till exempel om du bara har studiemedel, saknar du i princip betalningsförmåga för en kredit. Att långivaren ska pröva om du har tillräcklig återbetalningsförmåga betyder också att du ska ha tillräcklig betalningsförmåga under hela kreditens löptid.

Var kan jag låna pengar utan UC?

Privatlån utan uc-förfrågan I dagsläget är det endast Wästgöta Finans som erbjuder privatlån utan uc-slagning. De har istället valt att använda sig av Bisnode. Hos Wästgöta kan lån tecknas på 30 0 000 kr och återbetalning kan väljas på 2 – 10 år.

Vilka godkänner flest lån?

Sambla har den högsta beviljandegraden för privatlån. Här kan du få förslag på lån från över 40 aktörer med bara en kreditupplysning hos UC, vilket är flest av alla låneförmedlare.

Hur stort privatlån får man ta?

Ett privatlån är mycket mer begränsat än ett bolån när det gäller att låna mycket pengar och det ställs även mycket högre krav vad gäller inkomst för att bli beviljad ett privatlån på större belopp. För ett privatlån utan säkerhet brukar man som mest låna 600 000 kr.

Hur mycket får jag låna baserat på inkomst privatlån?

Många kreditgivare skriver redan på sina hemsidor vad de kräver att du ska ha minst i årsinkomst för att kunna söka lån hos dem. En del av dem kan låna ut pengar upp till 2,5 gånger din årsinkomst, men de allra flesta kreditgivarna lånar enbart ut upp till 80 % av din inkomst.