:

Hur mycket får man om man säljer tidningar?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket får man om man säljer tidningar?
  2. Hur gammal måste man vara för att sälja GT?
  3. Vad tjänar man på VTD?
  4. Hur är det att jobba som tidningsbud?
  5. Hur mycket kostar GT?
  6. Vem köper gamla tidskrifter?
  7. Vad tjänar en brevbärare på postnord?
  8. Vem delar ut morgontidningen?
  9. Hur är det att jobba som distributör?
  10. Vad betyder tidningsbud?

Hur mycket får man om man säljer tidningar?

Din ersättning för att sälja tidningar är provisionsbaserad. Detta betyder att du tjänar på varje tidning eller magasin du säljer. På varje huvudtidning (Expressen/GT/Kvällsposten) tjänar du 20% av försäljningspriset, vilket motsvarar 5,6 kronor per tidning. På varje magasin tjänar du 26,5% av försäljningspriset.

Hur gammal måste man vara för att sälja GT?

Ungdomar mellan 12-16 år För att bli säljare hos oss ser vi att du är mellan 12-16 år. Försäljningen sker på helger, samt röda dagar.

Vad tjänar man på VTD?

Hur mycket får jag i lön? Hur mycket du tjänar som distributör beror på hur många timmar du arbetar och hur lång yrkeserfarenhet du har. Från och med är ingångslönen 138:81 kr/timme + OB. Transportarbetareförbundets kollektivavtal gäller.

Hur är det att jobba som tidningsbud?

Tidningsbud utbildas internt på arbetsplatsen. Nya tidningsbud får lära sig det praktiska arbetet genom att följa med ett erfaret bud. Eftersom tidningsutdelning är ett nattarbete, krävs det att man är 18 år. Även krav på B-körkort och tillgång till egen bil kan förekomma.

Hur mycket kostar GT?

VAD KOSTAR DET? Varje dag – få din tidning sju dagar i veckan: Premiärpris 269 kr – 50% rabatt. Priset gäller första månaden, därefter 539 kr/mån.

Vem köper gamla tidskrifter?

Veckotidningar, magasin, branschtidningar och skvallertidningar – på Tradera finns intressanta gamla tidningar och tidskrifter i de flesta genrer. Här kan både samlare och fantaster få sitt lystmäte av allt från äldre motorsportstidningar och läkartidskrifter till ungdomsmagasin och serietidningar.

Vad tjänar en brevbärare på postnord?

En brevbärare på Postnord tjänar drygt 26 700 kronor i månaden i genomsnitt om hen jobbar heltid. Det uppger Seko Posten i mars 2022. En brevbärare på Citymail tjänar drygt 24 800 kronor i månaden i genomsnitt på en heltidstjänst, enligt Seko Citymailklubben.

Vem delar ut morgontidningen?

MTD är ett nätverk av distributörer som når hela Sverige morgontidigt. Vi delar ut morgontidningar, tidskrifter, paket, spelkuponger och mycket mera.

Hur är det att jobba som distributör?

Distributör är ett självständigt arbete med många fördelar. I arbetsuppgifterna ingår att dela ut tidningar, post, reklam, samhällsinformation och paket. Utdelningen sker till alla typer av boenden och företag. Du bör bo i eller nära det område där du arbetar.

Vad betyder tidningsbud?

Tidningsbud arbetar nattetid med att dela ut morgontidningar och andra trycksaker. Vanligtvis jobbar de mellan två och sex nätter i veckan enligt ett fastställt schema.