:

Hur fungerar en säkerhetsdörr?

Innehållsförteckning:

  1. Hur fungerar en säkerhetsdörr?
  2. Varför går det inte att låsa bilen?
  3. Hur vet man om en dörr är en säkerhetsdörr?
  4. Kan inte öppna min bil?
  5. Kan inte låsa med vredet?

Hur fungerar en säkerhetsdörr?

En säkerhetsdörr från Daloc skyddar inte bara mot inbrott och brand. Den stänger även ute störande inslag från trapphuset och skapar ett tystare, trivsammare hem. Det vanligaste alternativet är att välja ljudreduktion 38 dB när man byter ut sin gamla tamburdörr till en ny dörr.

Varför går det inte att låsa bilen?

När fjärrnyckeln inte fungerar Prova alltid med att gå närmare bilen och gör ett nytt försök att låsa upp. Skulle låsning eller upplåsning med fjärrnyckeln inte fungera kan dess batteri vara förbrukat – lås eller lås upp förardörren med det löstagbara nyckelbladet.

Hur vet man om en dörr är en säkerhetsdörr?

Hur vet jag om jag har säkerhetsdörr? Svar: Om du är osäker kan du titta på gångjärnssidan av dörren. Här finns det oftast en skylt som anger vad det är för typ av dörr. Både brandklass och säkerhetsklass framgår.

Kan inte öppna min bil?

Om bilens fjärrstyrda lås inte öppnas, ta nyckeln nära vindrutans nedre kant, och försök öppna låset på olika punkter i vindrutans nedre kant. Eftersom låsets mottagare i regel finns inne i bilens instrumentpanel, styrs signalen till mottagaren så starkt som möjligt. Störningen kan upphöra av sig själv efter en stund.

Kan inte låsa med vredet?

Om låsvredet däremot går att vrida längre än 1 varv (360 grader) åt någotdera hållet riskerar låskistan att gå sönder. Låset bör smörjas en gång i halvåret, med bara ASSA-låset, vilket är det övre låste och vredet + låskolven.