:

Vad tjänar man på Vinge?

Innehållsförteckning:

  1. Vad tjänar man på Vinge?
  2. Vad tjänar en Sommarnotarie?
  3. Vem äger Mannheimer Swartling?
  4. Vem startade Mannheimer Swartling?
  5. Hur mycket kan man tjäna som mäklare?

Vad tjänar man på Vinge?

De nyexaminerade juristerna som arbetar inom privat sektor, där advokatbyråer utgör största andelen, tjänar i genomsnitt 30 775 kronor i månaden innan skatt. Advokatbyrån Vinge har nyligen höjt sin ingångslön till 31 500 kronor.

Vad tjänar en Sommarnotarie?

Anna - vi kan kalla henne det, för hon vill vara anonym – är under 30 år och har på fyra år gått från en ingångslön på 30.000 kronor till dagens lön på 60.000 kronor i månaden. – Jag började som sommarnotarie och efter fyra terminer och två somrar signade jag efter juristexamen för heltid på en affärsjuridisk byrå.

Vem äger Mannheimer Swartling?

Byrån har ungefär 600 anställda varav 89 delägare. VD är Jan Dernestam, en roll han haft sedan 2011.

Vem startade Mannheimer Swartling?

Love Mannheimer och Tage Zetterlöf grundade Mannheimer & Zetterlöf 1943 i Göteborg. Målet var att bilda en modern byrå som kunde behålla och utveckla sina biträdande jurister till framgångsrika delägare. Byrån etablerade sitt första utlandskontor 1971 i holländska Rotterdam.

Hur mycket kan man tjäna som mäklare?

Vad tjänar fastighetsmäklare? De flesta fastighetsmäklare har enbart en provisionsbaserad inkomst och det är särskilt vanligt i början av arbetslivet. En mäklare har normalt en årsinkomst på 3 000 kr. Enbart några få procent av mäklarna har en årsinkomst på över 1 miljon.