:

Hur ska en armbandsklocka sitta?

Innehållsförteckning:

  1. Hur ska en armbandsklocka sitta?
  2. Hur bär man ett armbandsur?
  3. Var ska en klocka sitta?
  4. Vilken hand ska tjejer ha klockan på?
  5. Hur högt upp ska en klocka sitta?
  6. Vilken arm ska killar ha armband?
  7. Varför armbandsur?

Hur ska en armbandsklocka sitta?

Tumregeln säger att din klocka ska sitta hårt, men utan att det gör ont. Närmare bestämt hårt nog att det alltid återfinns en glipa på cirka fem millimeter till din handled såvida du lutar handen i en nedåtgående riktning. Klockan ska inte sitta så hårt att den lämnar märken efter sig.

Hur bär man ett armbandsur?

Huvudsaken är att du bär din klocka på den hand som inte är dominant. Detta är för att undvika repor och skrapning. 95% av människor har höger hand som dominant hand, därför måste de flesta klockor bäras på vänster handled. Smycken kan också påverka vilken handled du bör bära din klocka på.

Var ska en klocka sitta?

Lämna lagom med utrymme. Bär klockan ovanför handledsbenet och med ungefär fem millimeters utrymme mellan armbandet och huden så brukar den sitta bra.

Vilken hand ska tjejer ha klockan på?

vilken arm bör kvinnor ha sin klocka? Kvinnor kan ha i åtanke vilken hand de brukar bära sina smycken på. Tunga armband och armringar kan repa din klocka, så det kan vara en idé att ha klockan på den andra handen.

Hur högt upp ska en klocka sitta?

En tumregel brukara vara att väggklockan ska hängas i stående ögonhöjd för att kunna läsa tiden enkelt men det går också bra att placera större väggklockor ovanför ögonhöjd vilket även kan ge ett lite starkare intryck.

Vilken arm ska killar ha armband?

Det finns inga regler - bara preferenser. Var bara försiktig så att armbandet inte kommer i vägen när du jobbar. Det kan innebära att du får bära det på vänster sida om du är högerhänt eller motsatt om du är vänsterhänt. Vilken handled du bär armbandet på har inget att göra med din sexuella läggning.

Varför armbandsur?

När du är på språng har ett armbandsur andra fördelar. Du kan också använda en klocka och lämna båda händerna fria för körning, skidåkning eller andra aktiviteter. Och när man talar om aktiviteter är en klocka ett utmärkt exempel på en specialanordning.