:

Var bor råttor?

Innehållsförteckning:

  1. Var bor råttor?
  2. Var bor du lilla råtta författare?
  3. Var bor du lilla råtta historia?
  4. Var bor du lilla råtta år?
  5. Hur många år blir en tamråtta?
  6. Hur lång är en tamråtta?

Var bor råttor?

Råttor väljer miljöer där det finns gott om föda och ställen att gömma sig på - ofta där vi människor finns. Råttor trivs främst i fuktiga miljöer, som källare och avlopp. De gräver och gnager ut stora och långa gångar. I korridorsystemen bygger de större kammare där de lagrar mat och bor.

Var bor du lilla råtta författare?

Catarina Kruusvals vispekböcker älskas av både stora och små. Titta på de härliga bilderna och peka och sjung tillsammans - om och om igen! Boken är i kraftig papp och tål oöm behandling. Catarina Kruusvals vispekböcker har på kort tid hunnit bli klassiker.

Var bor du lilla råtta historia?

Catarina Kruusvals vispekböcker älskas av både stora och små. Titta på de härliga bilderna och peka och sjung tillsammans – om och om igen! Boken är i kraftig papp och tål oöm behandling.

Var bor du lilla råtta år?

Catarina Kruusvals vispekböcker älskas av både stora och små. Titta på de härliga bilderna och peka och sjung tillsammans ? om och om igen! Boken är i kraftig papp och tål oöm behandling....Var bor du lilla råtta? : Ellen och Olle sjunger.

FormatKartonnage (Board book)
SpråkSvenska
Läsålder0-3 år
SerieEllen och Olle sjunger
FörfattareBritt G Hallqvist

Hur många år blir en tamråtta?

De är precis som möss allätare, och de är vanligen mest aktiva nattetid. Både möss och råttor har tyvärr ett ganska kort livslängd, man räknar vanligen med att de blir 2-2 ½ år gamla, även om enstaka individer kan uppnå 4-årsåldern.

Hur lång är en tamråtta?

Tamråttan blir normalt sett ca 2-3 år gammal men det finns enstaka individer som uppnår en ålder på 4 år. En vuxen råtta blir cirka 40 cm lång inklusive svans och bör väga 300-450 g.