:

Hur kan jag söka efter personer på Instagram?

Innehållsförteckning:

  1. Hur kan jag söka efter personer på Instagram?
  2. Hur lägger jag upp bilder på Instagram?
  3. Varför går det inte att söka på Instagram?
  4. Hur kan jag se vilka som Avföljt mig?
  5. Hur delar jag ett inlägg på Instagram?

Hur kan jag söka efter personer på Instagram?

längst ned för att gå till Sök och utforska. Tryck på Sök i sökfältet högst upp. Skriv in vem eller vad du vill söka efter och tryck sedan på sökknappen längst ner till höger på tangentbordet. Tryck på Populärt, Konton, Ljud, Taggar eller Platser nedanför sökfältet för att filtrera resultaten.

Hur lägger jag upp bilder på Instagram?

Instagram-app för Android och iPhone Tryck på längst upp och bläddra sedan till Publicera längst ned: Ladda upp ett foto från telefonens bibliotek genom att först välja fotot som du vill dela. Om du vill ta ett nytt foto trycker du på ovanför telefonens bibliotek.

Varför går det inte att söka på Instagram?

Fungerar det fortfarande inte? Det kan hända att något inte laddas korrekt på grund av inställningar som du eller någon annan har gjort. Försök att söka i hjälpcentret efter problemet som du upplever. Du kan också uppleva ett problem om en funktion som ännu inte är tillgänglig för alla.

Hur kan jag se vilka som Avföljt mig?

Snabbaste och mest exakta följaranalysverktyget för Instagram. Spåra dina Instagram-följare, ta reda på vem som har avföljt dig på Instagram, vem som inte följer dig tillbaka, upptäck blockerare, se dina fans, ranka dina bästa vänner och mycket mer ... För ytterligare insikter uppgradera till Reports+ Premium.

Hur delar jag ett inlägg på Instagram?

Instagram-appen för Android och iPhone

  1. Tryck på nedanför fotot eller videon i Flödet.
  2. Tryck på Lägg till inlägg/video i din händelse.
  3. Tryck på Skicka till.
  4. Tryck på Dela bredvid Din händelse och sedan på Klar.