:

Hur många tittar på text-tv?

Innehållsförteckning:

  1. Hur många tittar på text-tv?
  2. Hur får man bort talet på SVT?
  3. Hur mycket tittar svensken på tv?
  4. Hur får man bort textningen på tv5?
  5. Varför ingen text på Kanal 5?

Hur många tittar på text-tv?

Istället blev det en succé och trots att antalet besökare minskat är det fortfarande cirka 1,3 miljoner dagliga användare av SVT Text. Björn Grundel, som numera är pensionär, tillhör själv anhängarna. – Jag är lite idiot. Jag tittar säker fem, sex gånger om dagen och går igenom.

Hur får man bort talet på SVT?

För att komma i gång, välj fliken Kanaler bland flikarna längst ner i SVT Play-appen. Starta en kanal som sänder ett program på annat språk än svenska. Vänta om det inte skulle finnas en sådan sändning för tillfället. Leta sedan upp knappen Hjälpmedel och undertexter i spelaren.

Hur mycket tittar svensken på tv?

Samtidigt visar MMS ”people-meter” mätningar att svenska folket tittar i snitt 2 timmar och 20 minuter per dag på linjär tv, och svenskarna uppger i intervjuer att de tittar på on-demandtjänster i snitt 1 timme och 16 minuter per dag. Vad gäller linjär tv är SVT störst med över 37 % av det totala tittandet.

Hur får man bort textningen på tv5?

Text-tv-sidor med textning för olika kanaler sidan 199 för alla kanaler. Vill du byta kanal eller ta bort texten – tryck på Text-knappen igen.

Varför ingen text på Kanal 5?

Från och med den 2 februari blir Kanal 5:s och Kanal 9:s text-tv renodlade informations- och tillgänglighetstjänster med syfte att stödja, hjälpa och orientera våra tv-tittare i programutbudet. I samband med omgörningen försvinner segmenten nyheter, sport och väder samt även annonsering.