:

När öppnar Östermalms IP isbana?

Innehållsförteckning:

 1. När öppnar Östermalms IP isbana?
 2. Kan man hyra skridskor på Zinkensdamm?
 3. Hur funkar konstis?
 4. Var kan man åka skridskor idag?
 5. Är ishallar öppna på sommaren?
 6. Kan man hyra skridskor på Östermalms IP?
 7. Kan man åka skridskor på Östermalms IP?
 8. Vad kallas planket runt en hockeyrink?
 9. Kan man åka skridskor på Trehörningen?
 10. Vart kan man åka skridskor i Stockholm 2021?
 11. Hur lång är en skridskobana?

När öppnar Östermalms IP isbana?

Packa matsäck (grill finns på helgerna) och gör dig redo för en rolig heldag på isen! Östermalms IP är öppet mellan klockan 9 och 23 på vardagar, 10 och 21 på lördagar och 9 och 23 på söndagar.

Kan man hyra skridskor på Zinkensdamm?

Utrustning finns att hyra och det är gratis att åka med egna skridskor. Skridskor (storlek 23-48) kan hyras för 70 kronor/timme för vuxna (över 19 år) och 30 kronor/timme för barn. Lån av hjälm ingår i priset. Det går bra att betala med betalkort eller faktura.

Hur funkar konstis?

Konstis är helt oberoende av klimatförhållandena och kan installeras under hela året och över hela världen – även i tropikerna eller i ökenländerna. Det faktum att syntetis inte behöver någon kylning gör det också till det perfekta valet för arenor där kylmaskinens ljud skulle vara störande.

Var kan man åka skridskor idag?

Skridskoisar med konstfrusen is

 • Eriksdals bollplans skridskois.
 • Kungsträdgårdens isbana.
 • Vasaparkens isbana.
 • Medborgarplatsens isbana.
 • Bäverdalens bollplans skridskois.
 • Aktuella tider för allmänhetens skridskoåkning.

Är ishallar öppna på sommaren?

Skara ishall - Öppen året runt (förutom 1 månad då vi tar bort isen för att frysa ny) och alltid 10 grader varm! Utöver generös tillgänglighet och behaglig temperatur är det ishockey och konståkning som gäller.

Kan man hyra skridskor på Östermalms IP?

Så här går det till att hyra skridskor på Östermalms IP Betala i kassan i uthyrningsrummet. Kontant eller Swish. Deposition: Lämna ID-kort. Du återfår din deponi när du lämnar tillbaka utrustningen.

Kan man åka skridskor på Östermalms IP?

Tider för allmänhetens skridskoåkning hittar du på en separat webbsida. Idrottsplatsen har tre grillar som du är välkommen att använda. Vi tänder grillarna lördagar, söndag och helgdagar klockan 11.00–14.00, om isbanan är öppen för allmänhetens skridskoåkning. Övrig tid är du välkommen att tända grillarna på egen hand.

Vad kallas planket runt en hockeyrink?

Rinkbandy spelas på en ishockeyrink (därav namnet) och har alltså samma storlek som den, medan vanlig bandy spelas på en bandyplan i ungefär samma storlek som en fotbollsplan, bredd 45-65 m och längd 90-110 m.

Kan man åka skridskor på Trehörningen?

Fjällnora Friluftsområde Nu har vi plogat skridskobanorna1, 3 och 5 km på Trehörningen. Ytan är fortfarande lite rå men kommer bli bättre vid varje plogning. Tjockleken på isen är ca 9-12 cm.

Vart kan man åka skridskor i Stockholm 2021?

Skridskor på bana: I Stockholm finns flera spolade skridskobanor. De två populäraste ligger i Kungsträdgården och Vasaparken och har öppet varje dag om vädret tillåter! Sedan november 2021 hittar du även Scandinavian Ice Adventure på Gärdet.

Hur lång är en skridskobana?

Skridskobana är en isbelagd rundsträcka som har oval form. Sträckan är delad i två tävlingsbanor med 25 respektive 29 m radie (varianter förekommer). Ett varv med en ytter- och en innerkurva är 400 meter långt. I Sverige förekommer även banor som är 333 1/ m i omkrets.