:

Vad är Among Us baserat på?

Innehållsförteckning:

 1. Vad är Among Us baserat på?
 2. Vad går Among Us ut på?
 3. Hur mycket kostar Among Us på PC?
 4. Varför kan jag inte skriva på Among Us?
 5. Hur spelar man tillsammans på Among Us?
 6. Är Among Us ett spel för barn?
 7. Hur man får Among Us gratis?
 8. Kan man spela Among Us på Mac?
 9. Hur spelar man tillsammans på among us?
 10. Hur leker man among us?
 11. Vad är det för åldersgräns på Among Us?
 12. Är Roblox farligt?

Vad är Among Us baserat på?

Among Us inspirerades av det verkliga sällskapsspelet Mafia (även känt som Varulv i vissa områden), och var ursprungligen tänkt att vara ett lokalt flerspelarspel med en enda karta. Den släpptes i juni 2018 till Android och iOS, under AppID av "Spacemafia".

Vad går Among Us ut på?

Premissen för Among Us är inte helt olik populära sällskapsspelet Maffia. Varje gång en död kropp upptäcks eller om en besättningsmedlem anropar nödläge kan de överlevande spelarna diskutera och rösta vem de tror bedragaren är. Den med flest röster kastas ut genom en luftsluss och får – chockerande nog – lämna spelet.

Hur mycket kostar Among Us på PC?

Ladda ner Among Us! på datorn gratis - Windows PC och Mac (Svenska)

Varför kan jag inte skriva på Among Us?

Steam Support - Among Us. Ett fel uppstod vid hanteringen av denna begäran. Vänta i några minuter och försök igen. Logga in på ditt Steam-konto för att kontrollera köp, se kontostatus, och få personlig hjälp.

Hur spelar man tillsammans på Among Us?

Det kan antingen spelas i öppna spel med slumpade spelare världen över eller så skapar du och dina vänner ett stängt spel bara för er. I mångt och mycket påminner det om spel som Maffia eller, om du gillar gamla filmer, som en spelbar version av kultfilmen The Thing.

Är Among Us ett spel för barn?

Åldersgräns för Among us: App med rekommenderad åldersgräns 7 år från PEGI och 9+ år från App Store. Android (Google) / iOS (Apple). Anledningen från Apple är att spelet innehåller sällsynt / mild fantasivåld och tecknad grafik , liksom milda skräck teman . PEGI motiverar 7 år med milt våld .

Hur man får Among Us gratis?

Spela Among Us gratis på PC och Mac Om du inte är säker på att du kanske gillar den här titeln, eller om du inte har ett kreditkort att använda, kan du använda en Android-emulator som Bluestacks, gå in i Play Store och ladda ner spelet.

Kan man spela Among Us på Mac?

Kräver iOS 13.0 eller senare.

Hur spelar man tillsammans på among us?

Det kan antingen spelas i öppna spel med slumpade spelare världen över eller så skapar du och dina vänner ett stängt spel bara för er. I mångt och mycket påminner det om spel som Maffia eller, om du gillar gamla filmer, som en spelbar version av kultfilmen The Thing.

Hur leker man among us?

Deltagarna blir slumpmässigt tilldelad en (1) av två (2) roller genom korten. CREWMATE eller IMPOSTOR. Målet för CREWMATES är att utföra olika TASKS (uppdrag), undvika att bli dödad, samt vara uppmärksamma på vem som skulle kunna vara en IMPOSTOR.

Vad är det för åldersgräns på Among Us?

Åldersgräns för Among us: App med rekommenderad åldersgräns 7 år från PEGI och 9+ år från App Store. Android (Google) / iOS (Apple). Anledningen från Apple är att spelet innehåller sällsynt / mild fantasivåld och tecknad grafik , liksom milda skräck teman .

Är Roblox farligt?

Är Roblox farligt? Eftersom en så stor del av Roblox skapas av användarna själva, är det också svårt att svara på frågan om det är en bra eller dålig miljö för barn att vara i. Det finns både barnvänliga och trevliga spel på Roblox, men också sådant som inte är särskilt lämpligt för unga.