:

Kan man köpa en glass från glassbilen?

Innehållsförteckning:

 1. Kan man köpa en glass från glassbilen?
 2. Hur är det att jobba på glassbilen?
 3. Vart görs hemglass?
 4. Var kan man köpa Gurkis glass?
 5. Kan man köpa Hemglass i butik?
 6. När kommer hemglassbilen till mig?
 7. Var tillverkas Sundborn glass?
 8. Har Coop sockerfri glass?
 9. Vilken är den populäraste GB glassen?
 10. Vilka glassar säljer glassbilen?

Kan man köpa en glass från glassbilen?

Glass som är beställd via Hemglass E-shop levereras vanligtvis vid Hemglassbilens ordinarie stopp på den ordinarie turen. Vi försöker i största möjliga mån att kontakta dig som kund innan vi kommer till ditt stopp.

Hur är det att jobba på glassbilen?

Vi jobbar med att leverera glädje till hela landet, och vi har roligt medan vi gör det. Hemglass är ett av Sveriges mest igenkända varumärken. Många har en alldeles egen relation till glassbilen och dess välkända melodi. Vill du själv vara en del av detta, ha kul på jobbet, och tillsammans med oss göra människor glada?

Vart görs hemglass?

Hemglass har för närvarande bara produktion i Esbjerg, där också det nuvarande huvudkontoret ligger. Efter nedläggningen av anläggningen i Strängnäs ligger huvudkontoret för Sverige i Norsborg. Under 1970-talet övertogs företaget etappvis av utvecklingsbolaget Hexagon.

Var kan man köpa Gurkis glass?

Glassjätten GB Glace släpper 6 nya glassar inför glassäsongen 2022. Bland nyheterna hittar du bland annat en ny Magnum och GB Sandwich med två olika smaker. Hemglass lanserar också 13 nyheter som dyker upp i glassbilen - bland annat Gurkis - en isglass med smak av - just det - gurka! 2022 firar GB Glace 80 år.

Kan man köpa Hemglass i butik?

Säljkontoren ansvarar för distribution och försäljning av Hemglass produkter. Här hittar du kontaktuppgifter till alla kontor runt om i landet. Hemglass Bollnäs besöker bland annat Söderhamn, Bollnäs, Alfta, Edsbyn, Norrsundet, Ockelbo. Du är alltid välkommen till vår butik på Vagnmakaregatan 14 i Göteborg.

När kommer hemglassbilen till mig?

Börja med att hitta din stad eller adress på kartan genom att använda sökfältet ovanför. Om glassbilen stannar i närheten kommer det närmaste stoppet att markeras och du kan enkelt se när glassbilen kommer och lämnar.

Var tillverkas Sundborn glass?

90 procent av den glass man säljer tillverkas i Sävedalen utanför Göteborg. Tyskland: Sundborn punsch och Mixpack high five. 40 procent av Hemglass produkt görs utomlands, huvudsakligen i en fabrik i norra Tyskland.

Har Coop sockerfri glass?

SIA Glass. 750ml. Jfr-pris 47.93 kr/lit.

Vilken är den populäraste GB glassen?

GB Solero Organic Juicy Lemon Smaken är den mest läskande av alla vårens nyheter. Det här är den glass som samtliga testare, oavsett ålder, skulle välja en riktigt varm sommardag när svetten lackar. Som alltid med Solero-glassarna finns det en krämigare kärna i mitten.

Vilka glassar säljer glassbilen?

Nyheter Hemglass 2022 – 13 härliga glassar

 • 1 / 13. Prinsesstårta i bägare. Gräddglass med vaniljsmak, sockerkaksbitar, jordgubbssylt och fudge med marsipansmak. ...
 • 2 / 13. Smack. ...
 • 3 / 13. Saltkolabåt. ...
 • 4 / 13. Glasskiosken. ...
 • 5 / 13. Stjärnfall. ...
 • 6 / 13. Sandwich kanelbulle. ...
 • 7 / 13. Kalasbåt. ...
 • 8 / 13. Jordgubbsdröm.