:

Hur har iPhone påverkat samhället?

Innehållsförteckning:

 1. Hur har iPhone påverkat samhället?
 2. Hur marknadsför sig Apple?
 3. Hur arbetar Apple med CSR?
 4. Hur påverkar Apple miljön?
 5. Vad erbjuder Apple?
 6. Hur har Steve Jobs påverkat samhället?
 7. Hur gör Apple reklam?
 8. Vilken bransch tillhör Apple?
 9. Vad har drivit Apple framåt?
 10. Har Apple barnarbete?
 11. Är Apple miljövänligt?
 12. Hur många leverantörer har Apple?
 13. Varför handla på Apple Store?
 14. Har Apple Klarna?
 15. Hur förändrade Steve Jobs världen?

Hur har iPhone påverkat samhället?

Tack vare iPhone har videosamtal i mobilen fått sitt stora genomslag, och eftersom att många bär runt på sina smartphones idag är det lätt att livesända händelser via tjänster som Periscope eller Facebook live. Det fanns en tid när touchscreens var ovanligt.

Hur marknadsför sig Apple?

När en produkt utvecklas samarbetar Apple Marketing med våra formgivare och ingenjörer. Samarbetet stärker deras fokus på produkten i helhet och samlar teamets breda kunskaper kring ett gemensamt mål – att få hela världen att brinna lika mycket för våra produkter som vi gör.

Hur arbetar Apple med CSR?

Livscykelanalysen omfattar tillbehör och förpackningar men också minskade utsläpp genom vårt leverantörsprogram för ren energi. När vi räknar ut Apples totala koldioxidavtryck inkluderas även enheter som repareras och ersätts via AppleCare. Sedan beräknar vi hur en användare använder produkten.

Hur påverkar Apple miljön?

Genom olika leverantörssamarbeten minskade Apple utsläppen av fluorinerade gaser med över 242 000 ton under 2019. Fluorinerade gaser används i tillverkningen av vissa komponenter i hemelektronik och kan bidra till den globala uppvärmningen.

Vad erbjuder Apple?

Pausa videouppspelningen av: Animation av appar och tjänster som gjorde skillnad under 2021. Apples tjänster bidrog under 2021 till innovativa appar, meningsfullt innehåll och banbrytande upplevelser som berikar människors liv världen över på fler sätt än någonsin.

Hur har Steve Jobs påverkat samhället?

Med Steve Jobs vid rodret har Apple revolutionerat vår vardag på många sätt. Även de som inte äger en enda Apple-pryl har påverkats av Jobs visionära kraft och Apples innovationer. Utan dem skulle vi knappast haft smartmobiler, surfplattor och datorer som vi känner dem idag.

Hur gör Apple reklam?

Apple-levererade annonser hjälper användare att upptäcka appar, produkter och tjänster samtidigt som deras integritet respekteras. Apples annonsplattform är utformad för att skydda din information och gör det möjligt för dig att styra hur vi använder din information.

Vilken bransch tillhör Apple?

Apple Inc.

TypPublikt aktiebolag Nasdaq: AAPL
HuvudkontorApple Park Cupertino, CA, USA
NyckelpersonerArthur D. Levinson, fil.dr. Styrelseordförande Tim Cook VD
BranschDatorhårdvara Datorteknologi Hemelektronik
Historia

Vad har drivit Apple framåt?

Under 2021 bidrog Apples gröna obligationer för 2019 till Apples leverantörsprogram för ren energi, med bland annat utdelningar till utbildning och resurser för att guida leverantörer i deras övergång till ren energi och politiskt arbete i Japan, Vietnam och Sydkorea för att hjälpa till att bygga kostnadseffektiva ...

Har Apple barnarbete?

I en ny rapport berättar Apple om arbetet med sina tillverkningspartners. Bland annat konstaterar Apple att de inte har några fall av barnarbete längre.

Är Apple miljövänligt?

Allt närmare 100 % koldioxidneutralt. Vår affärsverksamhet är redan idag helt koldioxidneutral och vi är på god väg att tillverka koldioxidneutrala produkter år 2030. Läs mer om våra senaste satsningar för att minska det återstående koldioxidavtrycket, bekämpa klimatförändringarna och bidra till en rättvisare värld.

Hur många leverantörer har Apple?

Tyskland

2 537 Apple-medarbetare262 000 jobb i App Store-ekosystemet
767 leverantörer15 Apple Store-butiker

Varför handla på Apple Store?

När du handlar på apple.com kan du dra nytta av unika tjänster och erbjudanden, som iPad-gravyr, anpassning av Mac och certifierade renoverade produkter. Välj gratis lasergravyr och gör din enhet mer personlig – eller gör den till en oförglömlig gåva.

Har Apple Klarna?

Teknikjätten Apple har offentliggjort en satsning på sen så kallad "köp nu och betala senare"-tjänst och utmanar därmed bolag såsom Klarna, Paypal, Affirm och Afterpay som är stora inom sektorn. Det rapporterar Bloomberg News.

Hur förändrade Steve Jobs världen?

SVT Play visar dokumentären Hur Steve Jobs förändrade världen. Berättelsen om mannen som skapade Apple och som dog i oktober 2011. Han gick från collegeavhoppare till multimiljardär och har blivit hyllad och hånad under tidens gång.