:

Var kan jag få hjälp med min Mac?

Innehållsförteckning:

  1. Var kan jag få hjälp med min Mac?
  2. Vad kostar Apple Care för iPhone?
  3. Hur lång garanti har man på en MacBook?
  4. Är det värt att köpa AppleCare?
  5. Kan man köpa AppleCare+ i efterhand?
  6. Kan jag ringa Apple Support?

Var kan jag få hjälp med min Mac?

Du kan boka tid i en Apple Store-butik eller hos en auktoriserad Apple-servicepartner när du vill beställa service till din Mac. Se till att du kan ditt Apple-ID och lösenord inför mötet. Eller kontakta oss så ordnar vi frakten om du har en bärbar Mac-dator.

Vad kostar Apple Care för iPhone?

Utökat skydd för hårdvaran AppleCare+ täcker såväl utbyte som reparationsservice av din iPhone, vilket omfattar upp till två fall av oavsiktlig skada varje 12-månadersperiod. För varje fall tillkommer en självrisk på 249 kr för skador på skärm eller baksida i glas och 849 kr för andra typer av oavsiktliga skador.

Hur lång garanti har man på en MacBook?

Apples begränsade garanti gäller i 1 år från inköpsdatument på alla Apple-produkter förutom Apple Watch Edition som har 2 år begränsad garanti.

Är det värt att köpa AppleCare?

Jämförelse, hade du haft en Android så är det inte alltför ovanligt att priserna nästan halveras på 1-2 år och att laga en skärm på moderna telefoner kostar 2-4000 kr. Till svar om din fråga kring kostnaden för självrisken, så ja.

Kan man köpa AppleCare+ i efterhand?

Kan jag köpa till AppleCare+ i efterhand? Du har möjlighet att köpa till Apple Care+ i efterhand via Apple. Du kan ringa Apple Support på 0 för hjälp med detta.

Kan jag ringa Apple Support?

Du kan prata med en Apple-rådgivare eller ringa till Apple-supporten på telefonnumret som gäller ditt land eller din region.