:

Hur lägger man bronzer och rouge?

Innehållsförteckning:

  1. Hur lägger man bronzer och rouge?
  2. Kan man använda bronzer som rouge?
  3. Vilken färg ska man ha på bronzer?
  4. Kan man använda rouge som ögonskugga?
  5. Kan man använda bronzer utan foundation?

Hur lägger man bronzer och rouge?

Bronzer-guide: Så lägger du bronzer i ansiktet Använd en mjuk borste med lätt tryck för att du inte ska få skarpa kanter. Tänk på att det inte är som att applicera contour. Lägg bronzern längs med hela pannan förutom precis i mitten. Använd inte bronzern för långt ned, då kan pannan se mindre ut.

Kan man använda bronzer som rouge?

KAN MAN ANVÄNDA ROUGE & BRONZER TILLSAMMANS? Det finns inga rätt eller fel för när och hur de ska användas. Rouge räknas som en produkt som kan användas varje dag som del i din vardagsmakeup. Bronzer är mer säsongsbetonat och kan användas för att värma upp vinterbleka hudtoner eller för att framhäva sommarlystern.

Vilken färg ska man ha på bronzer?

Du väljer en för mörk färg – gå max två färger mörkare än din egna hudton! Du använder solpudret som ett vanligt puder – vill du ha mer färg i ansiktet är det bättre att satsa på en bra brun utan sol. Du använder bronzer som contour – ett solpuder ska inte vara markant.

Kan man använda rouge som ögonskugga?

Jag gillar att använda rouge på fler ställen än kinderna. Puderrouge blir ofta fin som ögonskugga också, framförallt en dovare rosa. Att använda krämrouge som läppstift – eller vice versa – har säkert de flesta testat.

Kan man använda bronzer utan foundation?

Så lyckas du med solpuder Har du tex en olja under eller en fet foundation kan din bronzer ”fastna” i underlaget och det kan bli svårt att få till det snyggt. För att vara på den säkra sidan kan du först applicera ett transparent puder över ansiktet så att det är ”torrt”.