:

Hur ser huset ut i annan färg?

Innehållsförteckning:

  1. Hur ser huset ut i annan färg?
  2. Vilken husfärg är bäst?
  3. Finns svart grundfärg?
  4. Får man byta färg på sitt hus?
  5. Kan man måla i duggregn?

Hur ser huset ut i annan färg?

Med rätt kulörval kan du skapa en helt ny känsla i ditt hem. I vår nya app Nordsjö Visualizer har vi därför gjort det både enklare och roligare att hitta den idealiska kulören till dina väggar. I appen kan du testa hundratals kulörer och se hur dina väggar förvandlas direkt på din skärm.

Vilken husfärg är bäst?

Vinnaren i premiumklassen blev Nordsjö Fasadfärg One Super Tech som är en fasadfärg av hög kvalitet för alla typer av träfasader. Cuprinol Fasadfärg Plus kammade hem priset i mellanklassen och när det gäller budgetklassen blev vinnaren Domestic Slamfärg Rödfärg.

Finns svart grundfärg?

Ja visst finns möjlighet att få våra grundfärger i svart. Den behöver då tillblandas i butik. Dock rekommenderar vi att ni istället ber dem göra den mörkgrå så att ni enklare ser om ni missar någon yta när de slutliga toppfärgslagren målas.

Får man byta färg på sitt hus?

För en- och tvåbostadshus och tillhörande komplementbyggnader inom ett område med detaljplan krävs det, trots 2 §, inte bygglov för att färga om, byta fasadbeklädnad eller byta taktäckningsmaterial, om åtgärden inte väsentligt ändrar byggnadens eller områdets karaktär.

Kan man måla i duggregn?

MÅLA HELST PÅ EN DAG UTAN REGN Att måla när det regnar är alltså inte heller något som man bör göra. Eftersom att vädret är en viktig faktor för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt är det optimala målarvädret under sommarhalvåret. Helst ska målnigen göras när vädret är torrt under en längre tidsperiod.