:

Hur får man hälsointyg?

Innehållsförteckning:

  1. Hur får man hälsointyg?
  2. Vad innebär hälsointyg?
  3. Hur får man tag på en hälsodeklaration?
  4. Var fyller jag i hälsodeklarationen?
  5. Vad är ett Fit to Fly intyg?
  6. Kan man få Reseintyg på vårdcentral?
  7. Var kan man hämta hälsodeklaration?
  8. När får man hälsodeklaration?

Hur får man hälsointyg?

Genom att logga in på 1177.se kan du hantera dina läkarintyg och läkarutlåtanden. Du kan till exempel läsa och skriva ut dina intyg samt skicka dem till Försäkringskassan eller Transportstyrelsen. Vilka intyg och utlåtanden som du har tillgång till beror på var du har varit på läkarbesök.

Vad innebär hälsointyg?

Det finns mängder yrken och arbetssituationer som kräver en hälsodeklaration eller ett hälsointyg. Utlandstjänstgöring, sjöfart, spår- och järnvägsarbete, körkortsutbildning, nytecknande av liv- och pensionsförsäkring och visumansökan är exempel då ett läkarintyg kan krävas för att visa att du är frisk.

Hur får man tag på en hälsodeklaration?

Denna blankett kan användas av regionerna i samband med vaccinationen mot covid-19. Den kan fyllas i på skärm och skrivas ut på papper. Filen är tryckbar.

Var fyller jag i hälsodeklarationen?

Du kan fylla i formulär på internet inför besök och operationer eller som uppföljning av din vård. Vården skickar ett formulär till dig att svara på när det är aktuellt för dig. För att svara på formuläret loggar du in i 1177 vårdguidens e-tjänster.

Vad är ett Fit to Fly intyg?

Vissa flygbolag och länders ambassader kräver på ett hälsointyg som visar att du är frisk nog för att resa. Ett hälsointyg av medicinska skäl är kallad fit-to-fly intyg. Detta intyg är för att visa att du inte har några tecken eller symptom av infektioner eller annan smittsam sjukdom eller tecken som hindrar flygning.

Kan man få Reseintyg på vårdcentral?

Antigentest med reseintyg Ta ett antigentest med tillhörande reseintyg på Kry Vårdcentral Gallerian i Stockholm. Om ditt provsvar är negativt får du ditt reseintyg i Kivra-appen inom 30 minuter. Boka tid genom att ringa 08-121 577 00.

Var kan man hämta hälsodeklaration?

Denna blankett kan användas av regionerna i samband med vaccinationen mot covid-19. Den kan fyllas i på skärm och skrivas ut på papper.

När får man hälsodeklaration?

Hälsodeklarationen, denna på polska, ska fyllas i innan vaccination mot covid-19. Denna kan användas digitalt eller skrivas ut inför vaccinationstillfället…