:

Hur mycket tjänar en väktare som jobbar natt?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket tjänar en väktare som jobbar natt?
  2. Får man jobba som väktare om man har blivit dömd?
  3. Måste man ha körkort för att jobba som väktare?
  4. Hur mycket tjänar nattvakt?
  5. Kan man fejka belastningsregistret?
  6. Vad gör man på Väktarutbildningen?
  7. Kan man bli väktare utan körkort?
  8. Vad tjänar en p Lisa?

Hur mycket tjänar en väktare som jobbar natt?

Löneexempel från 2022 ob-tillägg (lönetillägg vid obekväm arbetstid) om du arbetar kvällar, nätter och helger. Grundlönen efter sex månaders anställning (100%) ligger på 24 374 kronor (ex. ob-tillägg) före skatt.

Får man jobba som väktare om man har blivit dömd?

För att bli ordningsvakt ska du vara 20 år, laglydig och lämplig för uppdraget. Du ska klara ett fysiskt test, språktest och intervju. Med laglydig innebär att du ska vara ostraffad och inte förekomma i polisens misstanke- och brottsregister. Du ska inte ha blivit dömd för något brott inom de senaste fem åren.

Måste man ha körkort för att jobba som väktare?

Några krav som brukar ställas på de som vill bli väktare är att man är minst 18 år, har körkort och har god fysik. Ibland så kan man få sin utbildning genom jobbet efter att blivit anställd som väktare. Läs gärna på och hör av dig till olika arbetsgivare så kan de berätta mer om hur det ser ut hos dem.

Hur mycket tjänar nattvakt?

30 100 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Kan man fejka belastningsregistret?

Det är inte olagligt att köpa och inneha ett icke korrekt belastningsregister. Brottsligt blir det först när det används, brukande av falsk urkund. Därför krävs det assistans från vakna, potentiella arbetsgivare.

Vad gör man på Väktarutbildningen?

Man kan antingen jobba dag eller natt. Vanligast är nattjobb där man via bil åker runt till olika företag och oftast gör en yttre och/eller en inre bevakning, där man låser upp dörrar och går in och kollar så att allt ser ut som det ska, dvs inga fönster trasiga, inga vattenkranar på, lampor släckta.

Kan man bli väktare utan körkort?

Fråga: Måste man ha körkort för att bli väktare? Svar: Att ha körkort ökar avsevärt dina chanser att få jobb som väktare. I mindre städer är det mer eller mindre ett krav, detta för att du ska kunna ta dig mellan olika objekt (företag).

Vad tjänar en p Lisa?

Löneskillnader mellan män och kvinnor

ÅrMedellön kvinnorMedellön män
201725 400 kronor28 000 kronor
201826 500 kronor28 100 kronor
201927 000 kronor29 500 kronor
202028 200 kronor29 900 kronor