:

Får man lön om man jobbar på Röda Korset?

Innehållsförteckning:

  1. Får man lön om man jobbar på Röda Korset?
  2. Vad är en värvare?
  3. Vilka jobbar på Röda Korset?
  4. Vad gör att du skulle passa för rollen som värvare på Röda Korset?
  5. Hur är det att jobba som värvare?

Får man lön om man jobbar på Röda Korset?

Lön: 123 kr/h (137kr i timmen inkl. semers.)

Vad är en värvare?

Som värvare representerar du den organisationen som du värvar till, som oftast är en välgörenhets- eller hjälporganisation och du gör därför skillnad på jobbet varje dag. Många värvare brinner för mänskliga rättigheter och flyktingfrågor.

Vilka jobbar på Röda Korset?

Röda Korset finns i hela världen, i 192 länder, för att hjälpa människor som drabbas av kriser, konflikter och naturkatastrofer. Den svenska organisationen har sin bas i ca 550 lokala kretsar, med stöd av 420 tjänstepersoner på centrala kontor.

Vad gör att du skulle passa för rollen som värvare på Röda Korset?

Att jobba som värvare eller teamledare på Röda Korset är det perfekta jobbet att ha i början av din karriär. Du lär dig läsa av människor, engagera, argumentera och skapa opinion. Ett jobb som får dig att våga. Gillar du att träffa människor och få möjlighet att förändra deras synsätt kan värvare vara något för dig.

Hur är det att jobba som värvare?

Att jobba som värvare eller teamledare hos oss innebär att du lär dig retorik, att våga ta plats och olika säljtekniker för att genom dialog och argumentation få människor att engagera sig. Du arbetar i team och tillsammans värvar ni månadsgivare, antingen på telefon, på stan eller genom dörrknackning.