:

Hur får Yepstr pengar?

Innehållsförteckning:

 1. Hur får Yepstr pengar?
 2. Hur gammal måste man vara för att jobba på Yepstr?
 3. När får du din lön av Yepstr?
 4. Hur fungerar Yepstr?
 5. Hur mycket tar Yepstr?
 6. Vad kostar Yepstr?
 7. Hur gammal måste man vara för att börja jobba?
 8. Hur ung får man vara för att jobba?
 9. Är Yepstr säkert?
 10. Kan man lita på Yepstr?
 11. Hur mycket betala barnvakt 15 år?
 12. Är Yepstr gratis?
 13. Hur får man jobb som barnvakt?

Hur får Yepstr pengar?

Ungdomen tjänar mellan 90-134 kr/h beroende på ålder och erfarenhet. Vi betalar ut lönen till den som gjort jobbet, du betalar Yepstr enkelt med kort direkt i appen. Glöm inte att lämna omdöme på din ungdoms profil. Det adderas till deras digitala CV och det blir enklare för dem att få andra uppdrag i framtiden.

Hur gammal måste man vara för att jobba på Yepstr?

Hur gammal måste jag var för att jobba? För att kunna skapa ett konto på Yepstr måste du ha fyllt 15 år eller max 24 år. Åldersgränsen är satt utifrån en bedömning gällande säkerhet och mognad samt utifrån lagar och regler.

När får du din lön av Yepstr?

Din lön betalas ut veckan efter utfört jobb. Och eftersom Yepstr från den 1 januari 2021 har tagit över arbetsgivaransvaret för alla som jobbar, kommer din lön också att betalas ut från Yepstr. Skattad och klar! Det är viktigt att Yepstr betalar ut din lön, och inte den du jobbar för via t ex Swish.

Hur fungerar Yepstr?

Yepstr kan du som är 15-24 år hitta jobb på ett enkelt och kul sätt. När du laddat ned appen och skapat ett konto kan du se vilka uppdrag som finns tillgängliga i närområdet. Uppdragen läggs ut av privatpersoner, beställare, som behöver hjälp med exempelvis barnvakt, trädgårdsjobb, läxläsning eller hundpromenader.

Hur mycket tar Yepstr?

RUT. För RUT tjänster (såsom barnpassning och trädgård) kan du räkna med en timkostnad på mellan 75kr/tim till 140kr/tim eller i genomsnitt ca 110kr/tim. Tack vare RUT tjänar faktiskt din barnvakt en högre lön än du betalar, då Yepstr tar en såpass låg avgift.

Vad kostar Yepstr?

Att ta hjälp via Yepstr kostar från 75 kr/tim efter rutavdrag. Priset är beroende på ålder, nivå, typ av uppdrag och om uppdrag är godkänt för rutavdrag. Yepstr rekommenderar ett timpris men du och ungdomen kan komma överens om ett eget timpris.

Hur gammal måste man vara för att börja jobba?

Ungdomar från 16 år och fram till 18-årsdagen kan anställas till alla typer av jobb, utom sådana som är direkt farliga. Det ska varken vara fysiskt eller psykiskt tungt. Den som anlitar en minderårig måste se till så att arbetet sker under ledning av lämplig person.

Hur ung får man vara för att jobba?

Ungdom är en minderårig som fullgjort sin skolplikt och som fyller minst 16 år under innevarande kalenderår. För ungdomar gäller att arbetstiden inte får hindra skolgången eller möjligheten att ta till sig skolundervisningen. Ungdomar får arbeta högst 8 timmar per dag och högst 40 timmar per vecka.

Är Yepstr säkert?

Trygghet och säkerhet är A och O för oss på Yepstr. Vi är därför stolta över att kunna kalla oss själva världens tryggaste marknadsplats för ungdomsjobb. I korthet ser säkerheten på Yepstr ut så här: För ungdomar under 18 år krävs godkännande av dig som förälder för att kunna ta jobb via Yepstr.

Kan man lita på Yepstr?

Seriös tjej som är tydlig och i svar och frågor.

Hur mycket betala barnvakt 15 år?

Generellt sett brukar ersättningen för en barnvakt som anlitas privat ligga på 50 kronor i timmen upp till 100 kronor i timmen. Summan brukar dessutom justeras utifrån din barnvakts ålder, utbildning och erfarenhet.

Är Yepstr gratis?

Efter att du chattat kan du boka en gratis intervju. Tips: Vi rekommenderar att du har ett möte på 30 minuter - 1 timme.

Hur får man jobb som barnvakt?

Många annonser för barnpassning kommer ut i tidningarna, på olika hemsidor eller via mobilappar. Innan du börjar söka bör du ställa dig frågan om du vill jobba via en agentur eller med familjen direkt. Fördelen med att arbeta via en agentur är att du får hjälp med förmedlingen.