:

Kan man ringa utomlands med WhatsApp?

Innehållsförteckning:

 1. Kan man ringa utomlands med WhatsApp?
 2. Kan man vara inloggad på WhatsApp på två enheter?
 3. Hur ringer man gratis utomlands?
 4. Hur kan WhatsApp vara gratis?
 5. Är samtal inom EU gratis?
 6. Vem betalar WhatsApp?

Kan man ringa utomlands med WhatsApp?

WhatsApp fungerar lika bra hemma som när du är bortrest. Det fina är att mobilen bara behöver vara ansluten till ett nätverk för att du ska kunna ringa. Särskilt smart är det att använda WhatsApp utomlands eftersom det alltid är gratis att ringa via appen – oavsett var du befinner dig.

Kan man vara inloggad på WhatsApp på två enheter?

Samma WhatsApp på två Android-telefoner (med root) Det bästa sättet att ha samma WhatsApp-konto på två mobiler är att ha Android med root i båda. Den första måste ha WhatsApp installerad som vanligt. I den kommer vi att öppna Telefon och ringa * # # 06 för att veta dess IMEI måste vi skriva ner det.

Hur ringer man gratis utomlands?

ringer du gratis

 1. Skype. Skype har funnits sedan 2003 och ägs av Microsoft. ...
 2. Rebtel. Det svenska bolaget Rebtel specialiserar sig på samtalstjänster. ...
 3. Viber. Du ringer kostnadsfritt till alla Viberanvändare. ...
 4. FaceTime. ...
 5. Messenger. ...
 6. WhatsApp. ...
 7. Kik.
BE

Hur kan WhatsApp vara gratis?

Att ladda ner, installera och använd WhatsApp är idag helt kostnadsfritt. Meddelandetjänsten är gratis vilket betyder att du inte behöver registrera någon betallösning. På så vis är det säkert och praktiskt att använda WhatsApp idag, exempelvis vid sidan av Messenger, SMS och iMessage.

Är samtal inom EU gratis?

Ja, i princip. Du har fria samtal och sms när du reser i EU och eftersom du har fri surf i ditt abonnemang måste din operatör ge dig en stor surfpott när du är utomlands. Din operatör måste informera dig om hur mycket utlandssurf du har.

Vem betalar WhatsApp?

Sms är en runt 20 år gammal teknik som bara klarar av en sak: Korta textmeddelanden. I stället utmanas sms:en på allvar av smartphone-appar som Whatsapp. Den tydligaste skillnaden är att du måste betala för sms medan Whatsapp-meddelanden är gratis.