:

Hur använder man Vanish på fläckar?

Innehållsförteckning:

 1. Hur använder man Vanish på fläckar?
 2. Kan man använda Vanish på mörka kläder?
 3. Hur använder man Vanish i tvättmaskinen?
 4. Hur får man bort gamla fläckar på kläder?
 5. Hur får man bort fläckar med Vanish?
 6. Hur tar man bort gamla fettfläckar?
 7. Är Vanish ett blekmedel?
 8. Kan man tvätta med bara Vanish?
 9. Kan man ha Vanish i tvättmaskin?
 10. Kan man använda Vanish som tvättmedel?
 11. Hur får man bort Intvättade fläckar?
 12. Hur får man bort Torkade fettfläckar?
 13. Vad innehåller Vanish?

Hur använder man Vanish på fläckar?

Häll en 1/2 skopa pulver i fyra liter varmt vatten (max 40 grader) och lägg plagget i blandningen. Kulörtvätt: blötlägg i max en timme. Vittvätt: blötlägg i upp till sex timmar. Efter blötläggning vrider du ur plagget och lägger det i tvättmaskinen.

Kan man använda Vanish på mörka kläder?

Blanda 33 ml Vanish Oxi Action gel i fyra liter varmt vatten. Blötlägg i upp till en timme för kulörta plagg, eller upp till sex timmar för vita plagg. Tvätta sedan som vanligt.

Hur använder man Vanish i tvättmaskinen?

 1. Steg 1: Blanda en skopa Vanish Gold for Whites Pulver tillsammans med fyra liter varmt vatten (max 40 grader Celsius).
 2. Steg 2: Låt plagget ligga i blöt upp till max 6 timmar.
 3. Steg 3: Tillsätt en skopa Vanish Gold for Whites Pulver i din tvättmaskin tillsammans med ditt tvättmedel, tvätta som vanligt.

Hur får man bort gamla fläckar på kläder?

Ta bort fläckar med vinäger För att ta bort fläckar generellt: För att ta bort fläckar från kläder eller andra ytor, blanda 1 dl vinäger med en halv dl ljummet vatten och en halv dl bikarbonat. Applicera direkt på fläckarna, låt verka i 15 minuter och skölj sedan.

Hur får man bort fläckar med Vanish?

- Följ alltid anvisningarna på klädesplagget och tyget. - Spraya Vanish direkt på fläckarna och gnugga försiktigt. Låt Vanish verka i 1-5 minuter och tvätta sedan som vanligt. - Kontrollera alltid färgäktheten genom att testa produkten på ett område på tyget som inte är synligt.

Hur tar man bort gamla fettfläckar?

Gamla fettfläckar som redan kan ha satt sig kan du först försöka lösa upp med lite bensin innan du tvättar ur dem med tvålvatten. Ett alternativt sätt att ta bort fettfläckar, framför allt om du har fått en fettfläck på ömtåligt tyg, är att värma potatismjöl och sedan gnida in det på fläcken.

Är Vanish ett blekmedel?

Vanish Oxi Action Crystal White fläckborttagning innehåller blekmedel så att dina kläder förblir bländande vita. Tillsätt en skopa av Vanish fläckborttagning till din tvätt och uppnå fantastiska resultat gång på gång.

Kan man tvätta med bara Vanish?

Kan jag använda Vanish i stället för mitt vanliga tvättmedel? Nej. Fortsätt att använda ditt vanliga tvättmedel. Vanish-produkterna har tagits fram för att fungera som komplement till tvättmedel, inte som ersättning.

Kan man ha Vanish i tvättmaskin?

Tvättmaskin: 1. Tillsätt 1 skopa (för svåra eller intorkade fläckar) eller ½ skopa (för normala fläckar) Vanish pulver till ditt vanliga tvättmedel i tvättmedelsfacket.

Kan man använda Vanish som tvättmedel?

Kan jag använda Vanish i stället för mitt vanliga tvättmedel? Nej. Fortsätt att använda ditt vanliga tvättmedel. Vanish-produkterna har tagits fram för att fungera som komplement till tvättmedel, inte som ersättning.

Hur får man bort Intvättade fläckar?

Massera försiktigt in diskmedlet i tyget med hjälp av fingrarna. Eftersom de flesta diskmedel absorberar fett snabbt kommer du nästan omedelbart att se hur fläcken börjar lösas upp. Skölj ur diskmedlet med vanligt vatten och tvätta därefter plagget som vanligt.

Hur får man bort Torkade fettfläckar?

Applicera en liten del diskmedel direkt på fläcken tillsammans med vatten och låt ligga i ungefär 30 minuter. Skölj sedan med vatten. Har du ömtåliga kläder är ett tips att använda bakpulver på fläcken. Torka fettfläcken försiktigt med papper och lägg sedan på rikligt med pulver som absorberar oljan.

Vad innehåller Vanish?

 • Produktbeskrivning. Vanish 0%-pulver frisätter aktivt syre som bidrar till att ta bort fläckar även vid låga temperaturer. ...
 • > 30 % syrebaserade blekmedel,