:

Hur använder jag Trello?

Innehållsförteckning:

 1. Hur använder jag Trello?
 2. Är Trello gratis?
 3. Är Trello bra?
 4. Hur tar man bort en tavla i Trello?
 5. Vad kostar Trello Premium?
 6. Vad är en Kanban tavla?
 7. Vad går Kanban ut på?
 8. Vad innebär det att jobba agilt?
 9. Vad får man ut av en Kanban tavla?
 10. Vad är en Kanban tavla och hur används den?
 11. Vad menas med agila metoder?
 12. Vad innebär agila?
 13. Hur fungerar en Kanban system?
 14. När används Kanban?
 15. Är Kanban agilt?

Hur använder jag Trello?

Proffstips. Lägg enkelt till kort för en tavla från en lista eller ett kalkylblad genom att kopiera listan och klistra in den i ett nytt Trello-kort. Trello kommer automatiskt att omvandla varje linjeseparerad uppgift till ett nytt kort, och du kan säga farväl till de gamla verktygen.

Är Trello gratis?

Registrera dig, skapa en tavla och sätt igång! Registrera dig – det är gratis! Gör som över 2 miljon team världen över och använd Trello för att få mer gjort.

Är Trello bra?

Trello fungerar bäst för småföretag som har tydliga, linjära processer och vill ha en enkel, intuitiv programvara som gruppmedlemmar kan behärska snabbt. Vad du behöver göra är att fråga dig själv om du kan hantera ditt företag med en fysisk Kanban-tavla hela ditt team arbetade på samma kontor.

Hur tar man bort en tavla i Trello?

Om du inte vill använda en Power-Up längre, kan du ta bort den från din tavla såhär:

 1. Öppna din Trello-tavla.
 2. Klicka på Todoist-ikonen i tavelmenyn. Detta kommer att öppna Power-Up-menyn.
 3. Klicka på Inaktivera/Disable. Nu kommer din Power-Up att tas bort från tavlan och kommer inte längre att visas på dina kort.

Vad kostar Trello Premium?

Ta din grupps produktivitet till nästa nivå med Premium. Från 10 USD per användare/månad.

Vad är en Kanban tavla?

Kanban är en visuell metod för att hantera arbetsflödet på individ-, team- och till och med organisationsnivå. Det uttalas "kahn-bahn", och betyder "visuell signal" eller "kort" på japanska. En Kanban-tavla med fält för "Att göra", "Pågående" och "Klart" är ett utmärkt sätt att börja visualisera arbete.

Vad går Kanban ut på?

Kanban är en agil metod för systemutveckling. Metoden fokuserar på att skapa ett kontinuerligt flöde och leverera ett fortlöpande värde till kunden. Kanban kan appliceras inom flera olika områden som support, förvaltning och nyutveckling.

Vad innebär det att jobba agilt?

Agilt betyder lättrörligt och det är precis vad agila arbetsprocesser är. Agilt ledarskap handlar mer om att skapa förutsättningar för dina medarbetare – än att bestämma. Teamen styr processen, men jobbar mot ett gemensamt definierat slutmål med flera delmål på vägen.

Vad får man ut av en Kanban tavla?

Förutom att visualisera stegen i din process kan Kanban-tavlor även ge insyn i annan information om ditt arbete, som till exempel processpolicyer (regler för hur tavlan används) och gränser för pågående arbete (WIP). Du kan lära dig mer om Kanban-tavlor.

Vad är en Kanban tavla och hur används den?

I en Kanban-tavla visas arbetet i en projekttavla som är organiserad i kolumner. Traditionellt sett representerar varje kolumn ett steg i arbetsprocessen. Den mest grundläggande Kanban-tavlan kan ha kolumner som Att göra, Pågående och Klart.

Vad menas med agila metoder?

I en agil metod utförs arbetet i kortare etapper eller sprintar som det också kan heta. Dessa etapper består av olika steg som kan beskrivas som att beställa något, planera för arbetet, genomföra aktiviteter och avsluta etappen, likt faserna i en mer traditionell hantering av en förändring i projektform.

Vad innebär agila?

Själva namnet agil kommer från engelskans ”agile” och betyder lättrörlig eller smidig. Det agila arbetssättet bygger på att man arbetar iterativt, inkrementellt och utforskande för att lösa problem och utveckla nya idéer, processer och erbjudanden.

Hur fungerar en Kanban system?

Kanban är en metod för att hantera kunskapsarbete med betoning på "just in time"-leveranser utan överbelastning av gruppmedlemmarna. I denna process visualiseras uppgiften för deltagarna så att de kan se vad som behöver göras. Gruppmedlemmarna tar sedan arbete från denna backlogg.

När används Kanban?

Kanban kan tillämpas på praktiskt taget alla typer av arbete som följer en upprepningsbar process. Om ditt arbete följer mönstret "Att göra", "Pågående" och "Klart", så kan det hanteras på en Kanban-tavla.

Är Kanban agilt?

Kanban är en agil metod för systemutveckling. Metoden fokuserar på att skapa ett kontinuerligt flöde och leverera ett fortlöpande värde till kunden. Kanban kan appliceras inom flera olika områden som support, förvaltning och nyutveckling.