:

Hur många följare måste man ha för att kunna gå live på TikTok?

Innehållsförteckning:

  1. Hur många följare måste man ha för att kunna gå live på TikTok?
  2. När är det bäst att lägga ut på TikTok?
  3. Hur får man samarbeten på TikTok?
  4. Hur mycket tjänar man på TikTok live?
  5. Hur gör man för att komma på Foryou?

Hur många följare måste man ha för att kunna gå live på TikTok?

För att kunna sända live på TikTok krävs att ditt konto har minst 1.000 följare.

När är det bäst att lägga ut på TikTok?

Rekommenderad tid är mellan 06.00-10.00. Kväll: Under kvällen är det också bra att posta samma tid som dina följare gör sig redo att gå och lägga sig. Många användare scrollar genom sociala medier innan de ska sova. Rekommenderad tid är mellan 19.00-22.00.

Hur får man samarbeten på TikTok?

Kravet på antalet följare varierar dock. För att kvalificera sig till kreatörs-fonden (Tiktok Creator Fund) behöver användaren ha minst 10 000 följare och under de senaste 30 dagarna fått minst 100 000 visningar på sina videor. Användare kan också tjäna pengar genom att deras följare ger dricks eller virtuella gåvor.

Hur mycket tjänar man på TikTok live?

Flera Tiktok-kreatörer har berättat att de endast tjänar ett par öre för varje tusen visningar som deras videor får, och det är inte helt transparent hur Tiktok bestämmer utbetalningarna.

Hur gör man för att komma på Foryou?

Att hamna på ”For you” är ett bra sätt att nå ut till fler och på så sätt få fler följare. Dessvärre finns inget riktigt konkret sätt att hamna på ”For you”, men det man kan göra är att använda sig av hashtaggar som #foryou och #foryoupage.