:

Vad kostar det att ha Skype?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar det att ha Skype?
  2. Hur installerar man Skype på iPad?
  3. Är Skype bra?
  4. Kan man använda Skype på iPad?
  5. Varför kan jag inte välja gallerivy i Skype?

Vad kostar det att ha Skype?

Med Skype-till-Skype-samtal får du kostnadsfria onlinesamtal för upp till 100 personer för ljud- eller videokonferenser på valfri enhet. Det är enkelt att samtala med kollegor över hela världen eller hålla kontakten med nära och kära med kostnadsfria onlinesamtal.

Hur installerar man Skype på iPad?

Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Skype för iPad För PC nu!

Är Skype bra?

Skype är gratis att använda för videosamtal, videomöten eller chattar (dvs att skriva meddelanden till varandra). Skype finns oftast färdigt på Windows-datorer och kan laddas från appbutiken på smarttelefoner och plattor. Det ända som behövs förutom programmet eller appen är ett Skype-konto, som också är gratis.

Kan man använda Skype på iPad?

Installera nu Skype , oavsett om det är på en PC, Mac, iPad, iPhone eller Android-telefon. Du måste sedan skapa ett Microsoft-konto om de inte har ett. Om de har ett Outlook.com (tidigare Hotmail) eller liknande har de redan ett Microsoft-konto. Markera rutan för att starta Skype så snart datorn loggar in.

Varför kan jag inte välja gallerivy i Skype?

Använda videokontroller och videovyer. Välj en vy genom att klicka på Välj en layout i konversationsfönstret och klicka sedan på något av följande: Gallerivy om du vill visa bild från alla deltagare (om ni är fler än två personer).