:

Hur använder man Skype i mobilen?

Innehållsförteckning:

  1. Hur använder man Skype i mobilen?
  2. Hur chattar man på Skype?
  3. Hur kommer man igång med Skype?
  4. Hur svarar man på Skype?
  5. Vad betyder de olika symbolerna på Skype?
  6. Vad är Skypemöte?

Hur använder man Skype i mobilen?

Skype är gratis att använda för videosamtal, videomöten eller chattar (dvs att skriva meddelanden till varandra). Skype finns oftast färdigt på Windows-datorer och kan laddas från appbutiken på smarttelefoner och plattor. Det ända som behövs förutom programmet eller appen är ett Skype-konto, som också är gratis.

Hur chattar man på Skype?

Hur skickar jag ett snabbmeddelande i Skype för skrivbordet? I skärmen Chattar väljer du den person eller grupp du vill chatta med. Skriv in ditt meddelande i chattfönstret och välj knappen Skicka.

Hur kommer man igång med Skype?

Du loggar in i Skype med ditt Microsoft-konto – till exempel en Outlook- eller Hotmail-adress. Har du ett gammalt Skype-namn, från tiden före Microsoft, kan du även använda det. Du kan också skapa ett nytt konto när du öppnar Skype första gången.

Hur svarar man på Skype?

Att klicka direkt på telefonluren ringer upp kontakten på det numret som användes förra gången. Klicka på rutan som kommer upp, eller genom att trycka på headsetets svarsknapp, för att svara på samtalet.

Vad betyder de olika symbolerna på Skype?

I Skype för företag kan du se om dina kollegor är tillgängliga eller så kan du ändra din egen status. De tre vanligaste statusarna är grön, röd och gul, som betyder tillgänglig, upptagen och inte vid datorn). Skype för företag ändrar de här indikatorerna efter din aktivitet och Outlook-kalender.

Vad är Skypemöte?

För det mesta är det lika enkelt att gå med i ett Skype för företag-möte som att klicka på möteslänken. Och du kan ansluta från valfri plats, t. ex. en flygplats, ett kafé, ett hotell eller via en mobil enhet, när du är ute och reser.