:

Hur prenumerera på RSS-flöde?

Innehållsförteckning:

  1. Hur prenumerera på RSS-flöde?
  2. Är Acast gratis?
  3. Vad har hänt med Acast?
  4. Hur fungerar Acast?
  5. Hur funkar Acast?

Hur prenumerera på RSS-flöde?

För att prenumerera på ett RSS-flöde behöver du en RSS-läsare. Vissa webbläsare har inbyggda funktioner för att upptäcka och prenumerera på RSS-flöden. För andra webbläsare behöver du installera ett tillägg. Det finns även flera webbaserade RSS-läsare som är kostnadsfria och inte installeras på din dator.

Är Acast gratis?

Att flytta din podcast och dina avsnitt till Acast går snabbt, enkelt och är gratis. DIna lyssnare behöver inte göra någonting och kommer inte att märka några förändringar.

Vad har hänt med Acast?

Det svenska poddbolaget Acast slopar sin app. Det framgår av ett pressmeddelande. Beslutet att skrota appen vilar mot att bolaget vill fortsätta sina satsningar på att utveckla tekniken bakom ett öppet ekosystem för poddar.

Hur fungerar Acast?

Om du bara vill spela upp en podd i datorn kan du surfa till www.acast.com och söka högst upp till höger. Välj ditt avsnitt och klicka på Play. Du kan också ladda hem gratisprogrammet Itunes och använda det som poddspelare.

Hur funkar Acast?

Acast Open formaterar din omslagsbild automatisk. Minst ett publicerat poddavsnitt. Många väljer att skapa ett "trailer"-avsnitt som fungerar som en kortare introduktion, och som också kan tas bort senare när din podd går live. Det iTunes-ID som du använder måste vara godkänt för köp.