:

Hur går ett Mellanansiktslyft till?

Innehållsförteckning:

  1. Hur går ett Mellanansiktslyft till?
  2. Vad kostar ett Haklyft?
  3. Hur mycket kostar det att operera ansiktet?
  4. Vad kostar ett halvt ansiktslyft?
  5. Hur ser man ut efter ett ansiktslyft?
  6. Vad kostar Hifu behandling?
  7. Vad kostar ett litet ansiktslyft?
  8. Hur länge håller ett facelift?
  9. Är Trådlyft permanent?

Hur går ett Mellanansiktslyft till?

Mellanansiktslyftet utförs med hjälp av kameror som går in via små snitt i huden varpå läkaren följer ingreppet via en monitor. De små snitten gör ingreppet minimalt med en snabbare, synligt resultat och en kortare återhämtningsperiod för patienten.

Vad kostar ett Haklyft?

Hos oss på Nordiska Kliniken kostar ett ansiktslyft från 85 000 kr, men priset varierar såklart beroende på flera faktorer, som exempelvis hur omfattande ingreppet är. Få mer detaljerad information i vår prislista eller boka en konsultation för mer information om hur vi kan hjälpa just dig.

Hur mycket kostar det att operera ansiktet?

Hos oss kostar ett ansiktslyft från 85 000 kr, men priset kan såklart variera beroende på flera faktorer, som exempelvis omfattningen av ingreppet. Hos oss har du även möjlighet att delbetala din operation.

Vad kostar ett halvt ansiktslyft?

Priser för ansiktslyft

AnsiktslyftPris SEK
Fettsugning hals20 000 kr
Ansiktslyft + pannlyftfrån 125 000 kr
Ansiktslyft + pannlyft + övre ögonlocksplastikfrån 135 000 kr
Ansiktslyft + TotalFX-laser ansiktefrån 122 000 kr

Hur ser man ut efter ett ansiktslyft?

För att uppnå ett fint resultat efter ett ansiktslyft bör ansiktshuden och ärren inte utsättas för kraftig solbestrålning de första 6 månaderna. Hos de allra flesta blir ärren framför öronen mycket diskreta och närmast osynliga inom några månader efter en ansiktslyftning.

Vad kostar Hifu behandling?

Hur mycket kostar hudlyft med Hifu? Kostnaden för behandlingen beror faktiskt på det område som ska behandlas. Priset för Hifu börjar från 3550 kr per behandling efter eventuell rabatt.

Vad kostar ett litet ansiktslyft?

Priser för ansiktslyft

AnsiktslyftPris SEK
Fettsugning hals20 000 kr
Ansiktslyft + pannlyftfrån 125 000 kr
Ansiktslyft + pannlyft + övre ögonlocksplastikfrån 135 000 kr
Ansiktslyft + TotalFX-laser ansiktefrån 122 000 kr

Hur länge håller ett facelift?

Slutresultatet ser man först efter 3-6 månader men när den akuta blånaden lagt sig efter drygt 1 vecka kan du vara som vanligt. Hur länge håller ett ansiktslyft? Den uppstramning man gör av vävnaden är bestående. Detta innebär att man ”dragit tillbaka tiden” ett antal år och ett nytt läge för åldrandet.

Är Trådlyft permanent?

När ser man resultat och hur länge håller ett trådlyft? Man ser en del resultat omedelbart i form av lyft och utfyllnad och resultatet blir ännu bättre under de kommande månaderna på grund av att kroppen bygger kollagen. Resultatet av ett trådlyft håller 1-2 år.