:

Hur Applicera Osmo Hårdvaxolja?

Innehållsförteckning:

 1. Hur Applicera Osmo Hårdvaxolja?
 2. Hur fungerar Osmo?
 3. Hur använder man Osmo Dekorvax?
 4. Hur lång torktid är det på hårdvaxolja?
 5. Hur lägger man på hårdvaxolja?
 6. Hur många strykningar hårdvaxolja?
 7. Vad betyder namnet Osmo?
 8. Vad innehåller Osmo Hårdvaxolja?
 9. Vad är Dekorvax?
 10. Hur många strykningar med Hårdvaxolja?
 11. När kan man gå på vaxat golv?
 12. Hur applicerar man Oljebets?
 13. Hur många lager hårdvaxolja?
 14. Hur många gånger hårdvaxolja?
 15. Var köpa Osmo?

Hur Applicera Osmo Hårdvaxolja?

Applicera Osmo Hårdvaxolja tunt i fiberriktning med Osmo Pensel, Osmo Mikrofiberroller 100mm eller Osmo Easy Pad luddfri trasa. Var noga med att inte lämna något överskott. Undvik att göra arbetet i direkt solljus.

Hur fungerar Osmo?

Osmo Genius Kit består av fem spel som laddas ner som appar från App Store och ger underhållning som räcker länge. Installera bara appen, placera en iPad i stativet, montera medföljande reflektor och allt är klart att använda!

Hur använder man Osmo Dekorvax?

Applicera produkten tunt i fiberriktning med Osmo Pensel, Osmo Penselborste, vit skurnylon eller Osmo Easy Pad luddfri trasa. För en svagare transparent infärgning vid applicering med Osmo Pensel/Osmo Penselborste, eftertorka med Osmo Easy Pad luddfri trasa . Var noga med att inte lämna något överskott.

Hur lång torktid är det på hårdvaxolja?

Torktiden är 4-6 timmar, vilket gör att man kan behandla underlaget två gånger på en dag. Antingen använder man Osmo Hårdvaxolja Rapid för både grundbehandling och slutbehandling, eller enbart slutbehandling, till exempel efter en infärgning med annan produkt i Osmos sortiment.

Hur lägger man på hårdvaxolja?

Applicera ett mycket tunt skikt och jämt av Hårdvaxolja med pensel, Snappy eller med Herdins Paint & Stain Pad i träfibrernas längdriktning. Torka bort överskott med trasa och jämna till direkt om överflöd av olja finns, vänta inte. Vänta 4-7 timmar mellan behandlingarna. Låt andra skiktet torka i 8-12 timmar.

Hur många strykningar hårdvaxolja?

Baserad på naturliga oljor och vaxer, ger hårdvaxoljan en vacker och tålig yta där träets naturliga karaktär bevaras. Ytan blir vatten- och smutsavvisande, och mycket tålig mot spill. Antal appliceringar: 2 vid obehandlad yta.

Vad betyder namnet Osmo?

Osmo är en serie av tillbehör till iPad som möjliggör detta möte mellan den verkliga världen och den digitala. Med hjälp av en liten spegel som fästs på iPadens kamera kan det analoga materialet fångas upp och flyttas in och bli digitalt så att det man gör i verkligheten händer på skärmen.

Vad innehåller Osmo Hårdvaxolja?

Naturliga ingredienser Osmo Oljebets innehåller naturliga vegetabiliska oljor, vaxer och pigment. Den tränger in i träet och färgar, men låter träets naturliga utseende framträda.

Vad är Dekorvax?

Osmo dekorvax är en oljebaserad intensiv bets för alla typer utav möbler och golv. Ytorna får en jämn fin ton och kan appliceras på många olika sätt för att uppnå önskat resultat!

Hur många strykningar med Hårdvaxolja?

Baserad på naturliga oljor och vaxer, ger hårdvaxoljan en vacker och tålig yta där träets naturliga karaktär bevaras. Ytan blir vatten- och smutsavvisande, och mycket tålig mot spill. Antal appliceringar: 2 vid obehandlad yta.

När kan man gå på vaxat golv?

Svar: Olika ytbehandlingsprodukter tar olika lång tid att härda/torka. Generellt bör man vänta minst 24-48 timmar innan man möblerar golvet. En matta eller liknande som täcker golvet, bör inte läggas på förrän cirka två veckor efter ytbehandlingen.

Hur applicerar man Oljebets?

Applicera produkten tunt i fiberriktning med Osmo Pensel eller Osmo Mikrofiberroller 100 mm. Önskas ljusare laserande infärgning torka av i fiberriktning efter ca. 10 minuter med Osmo Easy Pad luddfri trasa. Var noga med att inte lämna något överskott.

Hur många lager hårdvaxolja?

Hårdvaxoljan lämpar sig till ytor där du vill ha ett förstärkt slitageskydd som t e x golv och trappor. Måste ytan behandlas 2 gånger med Hårdvaxolja? För att få hög slitstyrka rekommenderar vi alltid 2 lager. För bästa vidhäftning ska ytan om möjligt slipas trärent.

Hur många gånger hårdvaxolja?

Innan själva hårdvaxoljan läggs ofta en grundolja. Om det behövs en grundolja eller inte beror på vilken hårdvaxolja som används. Därefter hårdvaxoljas golvet, gärna två gånger. Den som vill kan använda en tonad grundolja, för att ge golvet den nyans som önskas.

Var köpa Osmo?

Hårdvaxolja Osmo Originalet Matt 0,75L - K-Rauta.