:

Vad kostar Navionics app?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar Navionics app?
  2. Hur fungerar Navionics?
  3. Vilket sjökort ska jag ha?
  4. Hur uppdaterar man Navionics?
  5. Vad innebär premium på Seapilot?

Vad kostar Navionics app?

Vad kostar sjökortsapparna – egentligen

  • Seapilot. Pris app: 399 kr. Pris sjökort: 289 kr (Sverige) ...
  • Eniro på sjön. Pris app: gratis. Pris uppdatering: gratis.
  • Transas iSailor. Pris app: gratis. Pris sjökort: kronor för hela Sverige. ...
  • Navionics Europe HD. Pris app: 469 kr. Pris uppdatering: 4 kr.

Hur fungerar Navionics?

Navionics har fyra olika typer av sjökort som täcker stora delar av farbara vatten runt jorden och uppdateras regelbundet. Sjökorten levereras antingen på MicroSD kort med SD-korts adapter eller på Compact Flash kort med olika lagringskapaciteter.

Vilket sjökort ska jag ha?

Sjökort för hela Sverige Var noga med att välja digitala sjökort som är kompatibla med din kartplotter. Garmin Bluechart är avsedda för Garmins egna plottrar, medan Navionics sjökort (på MicroSD/SD/Compact Flash) passar till flertalet modeller från bland andra Raymarine, Simrad, Lowrance och Humminbird.

Hur uppdaterar man Navionics?

Uppdateringen görs genom att man köper ett navionics uppdate kort. Registrering görs via navionics.com och önskat område väljs för nerladdning. Det gamla kortet används som bekräftelse på att ett tidigare köp är gjort och måste finnas tillgängligt vid uppdateringen.

Vad innebär premium på Seapilot?

3 SEAPILOT 3 (5) Import och Export av rutter, waypoints, marks och eget spår: I PREMIUM ingår funktionen att kunna exportera och importera dina upplagda rutter och waypoints samt marks. Även eget spår går att skicka till andra eller ta emot. Du gör detta enkelt via mail.