:

Hur fungerar Google TV?

Innehållsförteckning:

 1. Hur fungerar Google TV?
 2. Hur fungerar Chromecast Google TV?
 3. Vilka appar finns på Google TV?
 4. När kommer chromecast med Google TV?
 5. Kan man Chromecasta från Aftonbladet?
 6. Vad gör en smart TV?
 7. När kommer nya chromecast?
 8. Kan man ha Chromecast till vilken TV som helst?

Hur fungerar Google TV?

Google TV-appen är en ny version av appen Google Play Filmer. Om du har aktiverat automatisk uppdatering av appar kanske du redan har Google TV-appen. Google TV-appen är tillgänglig på Android-enheter i de flesta länder och regioner förutom Sydkorea. på en telefon eller surfplatta med Android.

Hur fungerar Chromecast Google TV?

I övrigt fungerar Chromecast med Google TV som en vanlig Chromecast och låter oss streama från mobilen, men att den inte har stöd för Stadia och att denna moderna enhet kommer med en strömförsörjningskabel med USB-A lämnar en bitter eftersmak.

Vilka appar finns på Google TV?

Sedan styr du uppspelningen från appen.

 • Viaplay för Android.
 • Viaplay för IOS.
 • Netflix för Android.
 • Netflix för IOS.
 • HBO Nordic för Android.
 • HBO Nordic för IOS.
 • Google Play Filmer för Android.
 • Google Play Filmer för IOS.

När kommer chromecast med Google TV?

Chromecast med Google TV lanserades redan hösten 2020, men det är först nu som den officiellt kommer till Sverige. Samtidigt släpper Google sin TV-app även för Ios. I grunden handlar Chromecast fortfarande om att få upp ditt innehåll på en större skärm.

Kan man Chromecasta från Aftonbladet?

Chromecast stöds i webbläsaren på desktop och mobil. Stöds ej i apparna. Utomlands: Observera att du endast kan se Aftonbladets sportsändningar utanför Sverige.

Vad gör en smart TV?

De flesta smarta TV-apparater levereras med förinstallerade appar, och du kan lägga till nya via en appbutik. Populära förinstallerade appar inkluderar film- och TV-streamingtjänster som Netflix eller Amazon Prime Video, diverse TV-tjänster och sociala nätverk som Facebook och Twitter.

När kommer nya chromecast?

Där är du istället hänvisad till tevens vanliga högtalare. Nya Chromecast har stöd för 4K HDR i upp till 60 bilder per sekund och finns till förköp från och med den 31 maj. Sedan finns den tillgänglig att köpa från 21 juni och priset är 769 kronor.

Kan man ha Chromecast till vilken TV som helst?

Även TV-apparater finns med inbyggt stöd för Chromecast. I de flesta fall handlar det om de TV-apparater som kör Googles Android TV eller Google TV som med det även får inbyggt Chromecast-stöd på köpet.