:

Kan man ladda ner Google på Apple TV?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man ladda ner Google på Apple TV?
  2. Hur får jag in SVT Play på tv?
  3. Kan man ha Gmail som Apple ID?
  4. Kan man använda Gmail som Apple ID?
  5. Varför kan jag inte se SVT Play på min tv?

Kan man ladda ner Google på Apple TV?

Använd Apple TV-appen på Google TV-enheten, inklusive Chromecast med Google TV, till att utforska Apple TV+, bläddra bland filmer och TV-program samt Apple TV-kanaler eller titta gratisavsnitt. Logga in med ett Apple-ID för att prenumerera kanaler, köpa eller hyra filmer eller köpa TV-program.

Hur får jag in SVT Play på tv?

SVT Play finns som app till Android tv. Du kan ladda ner den gratis i Google Play store. Läs mer om SVT play på Android tv här.

Kan man ha Gmail som Apple ID?

Så här loggar du in i Gmail-appen med Google-kontot: Öppna Gmail-appen på en iPhone eller iPad. Om det är första gången du lägger till ett konto loggar du in när du blir ombedd att göra det. Om du vill lägga till fler konton följer du anvisningarna nedan.

Kan man använda Gmail som Apple ID?

Gå till appleid.apple.com/se och logga in. Under Inloggning och säkerhet väljer du ditt Apple-ID. Ange den e-postadress som du vill använda som ditt Apple-ID.

Varför kan jag inte se SVT Play på min tv?

svtplay.se är anpassad för datorer, mobiler och surfplattor. Utöver det kan hemsidan och dess videospelare fungera på andra apparater med en webbläsare, men den är inte utvecklad eller anpassad för det. SVT kan alltså inte garantera att svtplay.se fungerar på din Smart-tv.