:

Vad är Chrome tillägg?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är Chrome tillägg?
  2. Hur ändrar man bakgrundsfärg på Google Dokument?
  3. Hur får man bort svart bakgrund?
  4. Hur tar man bort snabblänkar?
  5. Vad är ett webbläsartillägg?

Vad är Chrome tillägg?

Du kan lägga till tillägg i Google Chrome så att du får ut mer av webbsidorna du besöker. Några fördelar med att använda tillägg: Du kan använda dem för att lägga till nya funktioner i befintliga webbappar. Du får relevanta länkar och information på sidor.

Hur ändrar man bakgrundsfärg på Google Dokument?

Ändra bakgrundsfärg Välj en bild. Klicka på Bild Ändra bakgrund högst upp. Till höger om Färg klickar du på rutan och väljer en färg. under Anpassad.

Hur får man bort svart bakgrund?

Med mörkt tema eller inverterade färger kan du ändra skärmens bakgrund så att den blir mörk. Mörkt tema gäller för Android-systemets användargränssnitt och appar som stöds....Aktivera mörkt tema

  1. Öppna appen Inställningar. på enheten.
  2. Tryck på Tillgänglighet.
  3. Aktivera Mörkt tema under Skärm.

Hur tar man bort snabblänkar?

Du kan också ta bort objekt från snabbåtkomst. Om något visas och du inte vill se det igen, högerklickar du på det och väljer Ta bort från snabbåtkomst. Då visas det inte i Snabbåtkomst längre, även om du använder det varje dag.

Vad är ett webbläsartillägg?

Ett webbläsartillägg är ett program som ansluter sig till din webbläsare, exempelvis till Firefox, Chrome, Edge eller Safari, för att utöka dess funktion. Varje tillägg har sin egen specifika funktion och ska ta på sig en uppgift som webbläsaren inte kan utföra själv.