:

Hur säker är Hangouts?

Innehållsförteckning:

  1. Hur säker är Hangouts?
  2. Vad innebär Hangouts?
  3. Vad är Hangouts för något?
  4. Är Google Chat säkert?
  5. Vad kostar Hangout?

Hur säker är Hangouts?

Meddelanden och bilagor du skickar i klassiska Hangouts lagras säkert i våra datacentra. Vi lagrar meddelanden för att göra det möjligt för konversationsdeltagare att visa meddelandehistorik. Data krypteras under överföring och lagring.

Vad innebär Hangouts?

Hangouts är Googles smidigt integrerade tjänst för videosamtal. Googles urval av videotjänster är en något rörig historia med flera tjänster att välja mellan. Hangouts har fram tills nu varit den bästa appen för personligt bruk.

Vad är Hangouts för något?

Google Hangouts är en kommunikationsplattform som utvecklats av Google som inkluderar snabbmeddelanden, videosamtal, SMS och IP-telefoni.

Är Google Chat säkert?

När du skickar meddelanden och bilagor, inklusive foton, videor eller ljud i Chat, lagras innehållet säkert i våra avancerade datacentra. Data krypteras under överföring och lagring. Om du väljer att få åtkomst till de här filerna offline lagrar vi kanske den informationen på din enhet.

Vad kostar Hangout?

Hangouts är gratis för alla, men det finns även en betalvariant som heter Hangouts Meet och som innehåller avancerade funktioner för företag och organisationer. Meet kräver ett Gsuite-abonnemang vilket i sin billigaste form kostar cirka 50 kronor i månaden per användare.