:

Vad är Ar tjänster?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är Ar tjänster?
  2. Vad betyder Google Play-tjänster kraschar gång på gång?
  3. Vad är är Ar zon?
  4. Vad menas med användarvillkor?
  5. Vad AR AR spel?

Vad är Ar tjänster?

Vad är AR? I förstärkt verklighet används enheten till att blanda digitalt innehåll med din omgivning. Till skillnad från virtuell verklighet (VR) behöver du inte kikare, glasögon eller annan extra utrustning. I stället använder du enhetens kamera och en AR-app.

Vad betyder Google Play-tjänster kraschar gång på gång?

Problemet härrör från en felaktig uppdatering av Android System WebView, som gör att webbinnehåll kan läsas in i en app. Android System WebView är en viktig del av Android som många andra appar är beroende av. Lösningen är att uppdatera Android System WebView.

Vad är är Ar zon?

Njut av alla funktioner hos AR (Augmented Reality - Förstärkt verklighet) på ett ställe – AR-zon. Det är en enkel, samlad punkt där användaren kan nyttja de verklighetsbaserade funktionerna och komma åt alla från en och samma plats.

Vad menas med användarvillkor?

Allmänna användarvillkor innehåller bestämmelser om vad användaren får göra i applikationen, vem som är ansvarig för informationen i applikationen, vad användaren inte får göra, vad som händer om användaren bryter mot villkoren m.m.

Vad AR AR spel?

Precis som namnet avslöjar så handlar AR (Augmented Reality) om att förstärka och förbättra verkligheten. Den riktiga världen är spelrummet och hårdvaran man använder sig av (i dagsläget våra telefoner) adderar det lager på verkligheten som är spelet.