:

Vad använder man innan foundation?

Innehållsförteckning:

 1. Vad använder man innan foundation?
 2. Hur applicera foundation med borste?
 3. Hur applicera foundation med svamp?
 4. Hur använder man Primer Spray?
 5. Vad ska man ha när man sminkar sig?
 6. Vilken borste till foundation?
 7. Varför lägger sig foundation i porerna?
 8. Vad ska man applicera foundation med?
 9. När ska man applicera primer?
 10. I vilken ordning tar man primer?
 11. Vad gör en sminkös?
 12. Hur gör man en snygg ögonmakeup?
 13. Vad kostar det att bli sminkad på Kicks?

Vad använder man innan foundation?

Primer används oftast efter rengöring och hudkräm, men innan foundation. Det finns flera olika primers på marknaden med olika egenskaper. Vanligt är att använda en primer för att få en jämnare hudton, att sminket ska fästa bättre och för att motverka en glansig yta.

Hur applicera foundation med borste?

Jobba inifrån och ut När du har valt vilken sminkborste du vill jobba med så börjar du med att applicera din foundation i mitten av ditt ansikte och jobbar dig utåt. Varför du ska börja i mitten är för att det är de partierna i ansiktet du vill ha mest täckning på.

Hur applicera foundation med svamp?

Pumpa inte ut din foundation direkt på svampen. Tryck i stället ut en klick foundation på handens ovansida, handryggen. Doppa sedan den trubbiga, tjocka delen av din blender i din foundationklick. Applicera din foundation genom att "studsa" din beautyblender försiktigt över huden.

Hur använder man Primer Spray?

En primer bör appliceras efter din fuktcreme och innan du applicerar foundation. Men se till att du inte använder för mycket! Det kan göra så att din foundation krackelerar. Använd en klick lika stor som ett mynt och börja jobba in den från mitten av ansiktet och ut mot käklinjen och hårfästet.

Vad ska man ha när man sminkar sig?

sminkar du dig naturligt – steg för steg

 1. Använd en bra ögonkräm.
 2. Återfukta huden ordentligt innan du lägger en sminkbas.
 3. Grunda med en primer.
 4. Täck utvalda ytor med concealer.
 5. Applicera krämiga contour-produkter, både mörka nyanser och highlighter.
 6. Använd en krämrough.
 7. Lägg en bra foundation.
 8. Avsluta med puder.

Vilken borste till foundation?

Topplista: Bästa sminkborste 2021

 • BÄST I TEST 2021 – Bästa foundationborste: It cosmetics Heavenly luxe complexion perfection brush #7. ...
 • Bästa highlighterborste: Fenty Beauty by Rihanna Face shaping brush 125. ...
 • Bästa ögonskuggsborste: Mac cosmetics 217 blending brush. ...
 • Bästa rougeborste: Dior backstage Blush brush n°16.

Varför lägger sig foundation i porerna?

Ojämn hudstruktur Primern lägger sig som ett utjämnande lager under ditt smink och fyller ut linjer och porer så när du lägger din foundation ser huden slätare ut.

Vad ska man applicera foundation med?

Använd primer där det behövs En primer jämnar ut ojämnheter i huden och gör att din foundation sitter bättre och längre. Använd en mattande primer på ställen som lätt blir glansiga under dagen, till exempel på t-zonen. Använd sedan en primer som ger lyster på höga ställen i ansiktet, som kindben, näsben och haka.

När ska man applicera primer?

När ska jag applicera den? En primer bör appliceras efter din fuktcreme och innan du applicerar foundation, stryk försiktigt med fingrarna och massera inte. Se till att du inte använder för mycket produkt! Det kan göra så att din foundation krackelerar eller "korvar" sig.

I vilken ordning tar man primer?

Primer eller fuktkräm Första steget. Återfukta huden, det gör så att ditt smink sedan sitter bättre och resultatet blir betydligt mer naturligt. Osäker på om du ska ha primer eller fuktkräm? Är du torr i ansiktet ska du återfukta den, är du fetare i hyn ska du använda primer.

Vad gör en sminkös?

Make-up artister arbetar med att sminka människor och sälja makeup produkter. Många make-up artister arbetar i butiker eller på parfymerier där de vägleder kunderna till rätt produkter, säljer smink och hudvårdsprodukter och lär ut tekniken för hur de produkter används på bästa sätt.

Hur gör man en snygg ögonmakeup?

Att få till naturligt snygg ögonmakeup behöver varken vara svårt eller tidskrävande. Hemligheten är att lägga en mjuk makeup som ändå markerar dina naturliga ansiktsdrag. Satsa på jordnära toner i tre hudnära nyanser och lämna den översminkade looken bakom dig.

Vad kostar det att bli sminkad på Kicks?

30 min makeup service kostar 350 kr. Priset inkluderar MAC produkter till ett värde av 350 kr. 60 minuters makeup service kostar 600 kr. Priset inkluderer MAC produkter till ett värde av 600 kr.