:

Hur använder man Facebook?

Innehållsförteckning:

 1. Hur använder man Facebook?
 2. Vad betyder dekalerna på Facebook?
 3. Hur gör man ett till Facebook-konto?
 4. Vad är Avatar på Facebook?
 5. Måste man vara med i Facebook?

Hur använder man Facebook?

Det är gratis att använda Facebook, men du måste registrera dig. På Facebook.com fyller du i formuläret med namn (Webben Senioren i vårt fall), övriga uppgifter, vilket lösenord du vill ha och klickar på Gå med. Nu skickas ett meddelande till din e-post eller mobil för att du ska bekräfta att du verkligen vill gå med.

Vad betyder dekalerna på Facebook?

När du delar ett foto eller en video i din händelse på Facebook kan du använda dekaler för att lägga till innehållsfunktioner som musik, omröstningar, platser, känslor, GIF-filer och annan information i din händelse. Så här lägger du till en dekal i din händelse: Öppna Facebook-appen för iOS eller Android.

Hur gör man ett till Facebook-konto?

Så här skapar du ett Facebook-konto:

 1. till facebook.com/r.php.
 2. Ange namnet du använder i dagliga livet.
 3. Skriv in ditt födelsedatum.
 4. Ange ditt mobilnummer. ...
 5. Tryck på Kvinna, Man eller Anpassat för att välja ditt kön.
 6. Välj ett lösenord och tryck på Gå med.

Vad är Avatar på Facebook?

"Avatarer gör det möjligt för dig att dela en rad känslor och uttryck via en digital person som är unikt representativ för dig, så vi är glada över att få denna nya form av självuttryck till fler människor runt om i världen.

Måste man vara med i Facebook?

Ända sen juni 2015 har man kunnat använda meddelandetjänsten Messenger bara genom att ange sitt mobilnummer, namn eller fotografi (här i Sverige endast via mobilnummer). Men nu har Facebook ändrat på det så att alla nya användare måste ha ett Facebook-konto för att använda tjänsten.