:

Kan man ha Duolingo på svenska?

Innehållsförteckning:

 1. Kan man ha Duolingo på svenska?
 2. Är appen Duolingo gratis?
 3. Vilka språk finns på Duolingo?
 4. Kan man lära sig engelska på Duolingo?
 5. Vilka Språkappar är gratis?
 6. Hur många språk har Duolingo?
 7. Hur bra är Babbel?
 8. Hur mycket kostar Duolingo Plus?
 9. Hur mycket kostar Babbel?

Kan man ha Duolingo på svenska?

För de som vill komma in i ett språk finns det dock några alternativ på Android, ett av dem är Duolingo. Här får du först välja ett språk. Det finns bland annat spanska, tyska, italienska och franska. Tyvärr finns det inget svenskt språk för gränssnittet, ävenom språket finns att lära sig i appen.

Är appen Duolingo gratis?

Duolingo is the fun, free app for learning 35+ languages through quick, bite-sized lessons. Practice speaking, reading, listening, and writing to build your vocabulary and grammar skills.

Vilka språk finns på Duolingo?

Duolingo är en gratis plattform för språkinlärning i form av en webbplats och programvara för Windows, Android och iOS....Per 18 februari 2020 är för engelsktalande följande språk tillgängliga eller under utveckling:

 • arabiska.
 • danska.
 • esperanto.
 • finska.
 • franska.
 • grekiska.
 • hawaiiska.
 • hebreiska.

Kan man lära sig engelska på Duolingo?

Med Duolingo kan du lära dig engelska utifrån många andra språk – franska, portugisiska, ryska, italienska, holländska, spanska och många andra språk i framtiden. Duolingo är designat för att hjälpa dig att lära dig snabbt.

Vilka Språkappar är gratis?

Lingo Play. Mycket omtyckt app med inte mindre än 33 språk och olika nivåer. Gratis prövoperiod.

Hur många språk har Duolingo?

En annan fördel är det stora antalet språk: Duolingo erbjuder kurser i ett 40-tal olika språk. Gränssnittet är dock på engelska, så det krävs att du har tillräckliga engelskkunskaper. (För svenska tips, se vår guide här.)

Hur bra är Babbel?

Men för dig som vill ha en bra högkvalitativ tjänst för språkstudier är Babbel ett bättre alternativ. Babbel har även fått goda omdömen och recensioner, vilka du bland annat kan ta del av på Trustpilot. Du kan även testa en demoversion av Babbel gratis. Pris: Babbel har olika prenumereringsalternativ.

Hur mycket kostar Duolingo Plus?

Duolingos reklamfinansierade gratisversion är tillräcklig för de flesta användare. Vill du slippa reklamen finns dock även betalabonnemanget Duolingo Plus som kostar cirka 70 kronor i månaden. Det ger dig även fler övningsmöjligheter och obegränsat antal hjärtan. Läs mer på www.duolingo.com/plus.

Hur mycket kostar Babbel?

Ett Babbelkonto är helt gratis, och du kan prova den första lektionen i varje kurs utan kostnad. Vi vill att du bekantar dig med vår produkt, ser hur lektionerna är upplagda och vilka kurser vi har innan du köper ett abonnemang. Skapa helt enkelt ett nytt konto för att komma igång!