:

Hur vet iPhone var min bil är?

Innehållsförteckning:

  1. Hur vet iPhone var min bil är?
  2. När kommer Apple Maps Street View?
  3. När kommer Apple Maps till Sverige?
  4. Kan man se vart sin bil är?
  5. Kan man se var en bil är försäkrad?
  6. Varför ska man inte tvätta bilen på en asfalterad gata?

Hur vet iPhone var min bil är?

När du kopplar från iPhone från bilens CarPlay- eller Bluetooth-system och lämnar fordonet släpps en markering om en parkerad bil i appen Kartor så att du enkelt kan hitta tillbaka till bilen.

När kommer Apple Maps Street View?

Tidigare (2021-04-09): Apple började bygga upp helt egna kartor och ett alternativ till Googles Streetview-funktion för ett par år sedan. Först kom de nya kartorna till USA, och nyligen rullades de ut till Storbritannien och ett fåtal andra länder, samtidigt som Apples bilar har synts till i fler länder.

När kommer Apple Maps till Sverige?

Bildinsamling för Apple Maps

RegionPeriod
Stockholm -

Kan man se vart sin bil är?

Du kan söka information om dina fordon via vår e-tjänst fordonsuppgifter - dina fordon. I tjänsten hittar du exempelvis biluppgifter, tekniska uppgifter, ägaruppgifter och uppgifter om skatt och avgifter. Sök information om ditt eller dina fordon via vår app Mina fordon.

Kan man se var en bil är försäkrad?

Att kolla upp vart du försäkrat bilen är enkelt. Det gör du genom att surfa in hos Transportstyrelsen.se, därefter: Klicka på knappen ”Vad vill du göra?” och välj ”Se uppgifter om dina fordon”. Nu får du logga in med e-legitimation eller genom att ange ditt registreringsnummer och din behörighetskod.

Varför ska man inte tvätta bilen på en asfalterad gata?

Tvätta bilen på rätt sätt Välj därför att tvätta bilen på macken eller en tvättstation som har oljeavskiljare. När du tvättar din bil på en asfalterad eller stenbelagd garageuppfart eller ute på gatan, rinner tvättvattnet ner i markbrunnarna som finns till för regn- och smältvatten, s k dagvatten.