:

Hur använder man Apple Pay i butik?

Innehållsförteckning:

  1. Hur använder man Apple Pay i butik?
  2. Kan man betala med Apple Pay överallt?
  3. Hur betala med Apple Plånbok?
  4. Hur man betalar med kort i affären?
  5. Vilka affärer har Apple Pay?
  6. Hur använder man Plånbok?
  7. Kan man betala med Rikskortet på ICA?
  8. Hur fungerar kortbetalning?

Hur använder man Apple Pay i butik?

Apple Pay. Det enkla sättet att betala med valfri Apple-enhet i butik, i appar eller online. Betala i butik genom att hålla din iPhone mot den kontaktlösa kortterminalen med fingret på Touch ID. Med Apple Watch dubbelklickar du knappen på sidan och håller din Apple Watch mot terminalen.

Kan man betala med Apple Pay överallt?

Apple Pay fungerar överallt där du kan betala kontaktlöst – från varuautomater och matbutiker till taxi och tunnelbana. I appar och på webben. Använd Apple Pay för köp i Safari på din iPhone, iPad eller Mac.

Hur betala med Apple Plånbok?

Betala med ditt förvalda kort på en iPhone med Touch ID Lägg fingret på Touch ID. Håll den övre delen av iPhone på några centimeters avstånd från den kontaktlösa läsaren tills meddelandet Klar och en bockmarkering visas på skärmen.

Hur man betalar med kort i affären?

Det absolut enklaste sättet att betala med kort i butik är att göra en kontaktlös betalning, Blippa. Då behöver du bara hålla kortet mot terminalen för att genomföra ett köp. Det här fungerar för köp upp till 400 kr, är det ett högre belopp kan du fortfarande blippa men då behöver du också slå din personliga kod.

Vilka affärer har Apple Pay?

För iPhone och iPad gäller generellt att om enheten har Face ID och Touch ID så kan du betala med Apple Pay. Alla iPhones efter iPhone 5s har stöd för Apple Pay. Alla smartklockor (Apple Watch) har stöd för Apple Pay. Mac-datorer med Touch ID har också stöd för Apple Pay.

Hur använder man Plånbok?

I butik (endast Android-enheter) Vid betalning verifierar du dig med ditt fingeravtryck eller mobilens låskod. Därefter blippar du din mobil mot terminalen, där symbolen för kontaktlösa betalningar visas.

Kan man betala med Rikskortet på ICA?

Även om det är tänkt att du ska använda kostförmånen till att köpa lunch på jobbet kan du ofta använda kortet på fler ställen, som i matvarubutiker som Coop och ICA. Du kan däremot inte använda kortet för uttag i automat eller handla på Systembolaget med det.

Hur fungerar kortbetalning?

Kortbetalning innebär att du genomför din betalning med hjälp av ditt bankkort. För att genomföra köpet behöver du ange ditt kortnummer, kortets giltighetstid samt din CVC-kod. Beloppet kommer att registreras som en reservation på ditt konto och dras först när vi har skickat ditt paket ifrån vårt lager.