:

Hur Swipar man på iPhone 11?

Innehållsförteckning:

 1. Hur Swipar man på iPhone 11?
 2. Hur loggar jag in på Apple TV?
 3. Varför kan jag inte logga in på Apple TV?
 4. Hur kan du logga in med Apple?
 5. Vad är ditt Apple-ID?
 6. Hur ska du logga in på Apple TV?
 7. Hur ska du logga in på Iphone eller Ipod Touch?

Hur Swipar man på iPhone 11?

Växla mellan öppna appar på iPhone

 1. Gör följande om du vill visa alla öppna appar i appväxlaren: På en iPhone med Face ID: Svep uppåt från skärmens nederkant och pausa i mitten av skärmen. ...
 2. Om du vill bläddra bland öppna appar sveper du åt höger och trycker sedan på appen du vill använda.

Hur loggar jag in på Apple TV?

Logga in eller ut från Apple TV-appen Välj Konto > Logga in (eller Logga ut) i Apple TV-appen på datorn. Om du har glömt ditt Apple‑ID eller lösenord klickar du på ”Glömt ditt Apple‑ID eller lösenord?” och följer anvisningarna på skärmen.

Varför kan jag inte logga in på Apple TV?

För Apple TV (3:e generationen och tidigare) går du till Inställningar > iTunes Store.

 • Om du är utloggad väljer du Logga in och anger ditt uppdaterade Apple-ID och lösenord.
 • Om du är inloggad med ditt tidigare Apple-ID väljer du Logga ut. Välj sedan Logga in och ange ditt uppdaterade Apple-ID och lösenord.

Hur kan du logga in med Apple?

 • Logga in med Apple är ett snabbt, enkelt och privatare sätt att logga in i appar och på webbplatser med det Apple-ID du redan har. Logga in med Apple är ett snabbt, enkelt och privatare sätt att logga in i appar och på webbplatser med det Apple-ID du redan har. Global Nav Öppna menynGlobal Nav Stäng menyn. Apple. Varukasse+.

Vad är ditt Apple-ID?

 • Ditt Apple-ID är det konto som du använder för att få tillgång till alla Apple-tjänster och det som gör att dina enheter fungerar sömlöst tillsammans. När du har loggat in kan du använda App Store, iCloud, iMessage, Apple Music, Apple TV+ med mera.

Hur ska du logga in på Apple TV?

 • Logga in på Apple TV. Från hemskärmen väljer du Inställningar. Välj Användare och Konton och sedan Lägg till ny användare ... Välj Lägg till ny ... och följ instruktionerna på skärmen. Läs om några av de tjänster som du kan använda med ditt Apple-ID på Apple TV.

Hur ska du logga in på Iphone eller Ipod Touch?

 • Logga in på iPhone, iPad eller iPod touch 1 Öppna appen Inställningar. 2 Tryck på Logga in på din [enhet]. 3 Ange ditt Apple-ID och lösenord. 4 Ange den sexsiffriga verifieringskod som har skickats till din betrodda enhet eller ditt telefonnummer om du ombes att göra det och slutför inloggningen.