:

Hur laddar man ner McAfee?

Innehållsförteckning:

 1. Hur laddar man ner McAfee?
 2. Kan inte installera McAfee?
 3. Hur laddar man ner virusskydd?
 4. Är McAfee ett virus?
 5. Hur bra är McAfee?
 6. Är McAfee pålitligt?

Hur laddar man ner McAfee?

Klicka på Hämta. Dubbelklicka för att köra installationsfilen. Följ anvisningarna för att installera McAfee-programmet....Gå till http://home.mcafee.com på datorn som du vill skydda.

 1. Klicka på Mitt konto.
 2. Klicka på Logga in.
 3. Ange: E-postadressen för ditt McAfee-konto. Lösenordet för ditt McAfee-konto.
 4. Klicka på Logga in.

Kan inte installera McAfee?

Om du fortfarande inte kan installera produkten efter att du har följt anvisningarna ovan kan du söka efter skadlig programvara på din dator med hjälp av ett verktyg eller en tjänst från McAfee: GetSusp: McAfee GetSusp är ett verktyg som du kan använda om du misstänker att din dator har drabbats av skadlig programvara.

Hur laddar man ner virusskydd?

Hur du installerar Avast Antivirus på Windows 10

 1. Ladda ned installationsprogrammet genom att klicka här.
 2. Högerklicka på installationsprogrammet och klicka på Kör som administratör.
 3. Klicka på Installera.
 4. När förloppsindikatorn försvinner är din dator skyddad.

Är McAfee ett virus?

McAfee LiveSafe är ett prisbelönt antivirus som skyddar mot virus och andra hot online och utpressningsprogram, med skydd både online och offline. Den täcker in flera funktioner, såsom: McAfee® Security för Android och iOS -enheter samt skydd av flera enheter, exempelvis PC- och Mac-datorer.

Hur bra är McAfee?

Virusskyddet utsågs av AV Comparatives till årets produkt 2021 och AV-test ger Total Protection full pott för förmågan att detektera virus och högt betyg för låg prestandapåverkan. Med den grunden bygger McAfee sedan vidare med en knippe internetsäkerhetsfunktioner som håller god kvalitet.

Är McAfee pålitligt?

Ja. McAfee är ett pålitligt antivirusprogram som du kan använda för att skanna din dator efter virus och skydda det i realtid. Det fungerade konsekvent bra i mina tester och upptäckte alla typer av skadlig programvara, såsom ransomware, spionprogram, kryptojackare, adware, etc.