:

Hur lägger man till Dropbox i Finder?

Innehållsförteckning:

 1. Hur lägger man till Dropbox i Finder?
 2. Hur kan du skicka stora filer i Dropbox?
 3. Hur lägger du till filer och mappar i ditt Dropbox-konto?
 4. Hur gör du för att ladda upp foton på Dropbox?
 5. Hur kan du öppna mappen på Dropbox?

Hur lägger man till Dropbox i Finder?

När du laddar ner och installerar Dropbox-klienten läggs två saker till på datorn:

 1. Dropbox-mappen i Utforskaren (Windows) eller Finder (Mac)
 2. Dropbox-ikonen i aktivitetsfältet (Windows) eller menyfältet (Mac)

Hur kan du skicka stora filer i Dropbox?

 • Med Dropbox kan du enkelt skicka stora filer, inklusive filmer och bilder, vart du vill – mottagaren behöver inte ens ha ett Dropbox-konto för att kunna öppna filen. Skapa en delad länkför att skicka valfri fil i Dropbox, oavsett storlek och innehåll, och dela länken via chatt, SMS eller e-post till vem du vill.

Hur lägger du till filer och mappar i ditt Dropbox-konto?

 • Så här lägger du till filer och mappar i ditt Dropbox-konto. ... Den kanske även visas på listan Favoriter i Windows Utforskaren. Ett annat enkelt sätt att öppna mappen är att klicka på Dropbox-ikonen i systemfältet och sedan klicka på Dropbox-mappen på popup-panelen.

Hur gör du för att ladda upp foton på Dropbox?

 • Gör så här: 1 Öppna Dropbox på mobilen. 2 Öppna den Dropbox-mapp där du vill lagra fotona. 3 Tryck på ikonen +(plus) längst ner på skärmen. 4 Välj Ladda upp foton. 5 Tryck på de foton du vill ladda upp. 6 Tryck på mappikonen (Android) eller Nästa(iOS) och välj var du vill att filerna ska lagras. 7 Tryck på Ställ in plats. 8 Tryck på Ladda upp.

Hur kan du öppna mappen på Dropbox?

 • När du har installerat klienten ligger Dropbox-mappen inne i mappen med ditt användarnamn (som t.ex. C:AnvändarePandaDropbox). Den kanske även visas på listan Favoriter i Windows Utforskaren. Ett annat enkelt sätt att öppna mappen är att klicka på Dropbox-ikonen i systemfältet och sedan klicka på Dropbox-mappen på popup-panelen.