:

Får man ta med sig snacks på bio?

Innehållsförteckning:

 1. Får man ta med sig snacks på bio?
 2. Hur mycket kostar snacks på bio?
 3. Hur mycket kostar en mellan popcorn på bio?
 4. Kan man avboka en biobiljett?
 5. Får man ha med eget godis till bion?
 6. Har Filmstaden förbjudit eget godis?
 7. Är Biopopcorn veganska?
 8. Vad ingår i Biomeny?
 9. Är Biosnacks veganska?
 10. Kan man avboka en flygbiljett?
 11. Kan man avboka biobiljetter nordisk film?
 12. Har Filmstaden förbjudit godis?
 13. Får man ta med eget godis på bion?
 14. Vem äger SF?
 15. Är Smörpopcorn vegan?

Får man ta med sig snacks på bio?

Filmstaden tillåter inte att man tar med egen dryck, mat, snacks, godis, popcorn osv in i biografen. Vi har ett stort utbud av dryck, mat, snacks, popcorn och godis i våra butiker, för att alla ska kunna hitta något som passar dem. Det är tillåtet att ta med egen snacks/dryck om du har hälsomässiga skäl för det.

Hur mycket kostar snacks på bio?

Prisinformation snacks

 • Mellanpopcorn + liten frozen: 98 kr.
 • Mellanpopcorn + Bonaqua: 86 kr.
 • Stor popcorn + stor frozen: 118 kr.
 • Snacks + stor läsk: 104 kr.

Hur mycket kostar en mellan popcorn på bio?

Priset på popcorn hos Filmstaden (per person/familj på fem) Mellanpopcorn + Liten Frozen (50cl) kostar 98/490 kronor. Mellanpopcorn + Bonaqua (50cl) kostar 86/430 kronor. För den hungrigare: Stor popcorn + Stor Frozen (96cl) kostar 118/590 kronor.

Kan man avboka en biobiljett?

Hur avbokar/återlöser jag en betald biljett? Återköp av köpta biljetter medges endast om man kan visa sitt betalmedel (Kontokort/Presentkort/Företagsbiljett/Värdekod) tillsammans med köpbekräftelse eller kvitto samt giltig legitimation i biljettkassan senast 15 minuter innan föreställningen börjar.

Får man ha med eget godis till bion?

Filmstaden är Sveriges största biograf-företag. De har flest biografer i Sverige. Nu har Filmstaden bestämt att det ska vara förbjudet att ta med eget godisbio. De vill att människor ska köpa godis och popcorn hos dem istället.

Har Filmstaden förbjudit eget godis?

Konsument april 2022. Biografkedjan Filmstaden har mötts av massiv kritik efter beskedet att de nu förbjuder medhavd mat, dryck och godis i sina biosalonger. Beslutet har också väckt oro hos vuxna allergiker och föräldrar till barn med allergier.

Är Biopopcorn veganska?

Visste du att våra salta popcorn är 100% veganska? Våra popcorn poppas i kokosnötsolja och smörsmaken du känner är ett arom som utvinns ur bland annat äpplen och broccoli. Det tillsätts i oljan för att ge en tydlig smak av smör utan att innehålla laktos eller mjölkprotein!

Vad ingår i Biomeny?

Vad är en Biomeny? En Biomeny ger din mottagare snacks till filmen. Den löses in mot en mellanstor popcorn och mellanläsk på Filmstadens biografer och Svenska Bio.

Är Biosnacks veganska?

100% VEGANSKT Visste du att våra salta popcorn är 100% veganska? Våra popcorn poppas i kokosnötsolja och smörsmaken du känner är ett arom som utvinns ur bland annat äpplen och broccoli.

Kan man avboka en flygbiljett?

Du har ingen lagstadgad ångerrätt när du bokar en flygresa. Flygbolagets egna villkor gäller. Du kan däremot avboka resan och få tillbaka flygskatt och andra eventuella avgifter som ingår i biljetten.

Kan man avboka biobiljetter nordisk film?

Ja, vi erbjuder återköp och ombokning av biljetter fram till 15 minuter innan föreställningens starttid (enligt biljett). Återköp och ombokning kan normalt endast göras i biljettkassa på biografen. Under rådanden omständigheter erbjuder vi även av- eller ombokningar via e-post.

Har Filmstaden förbjudit godis?

Biografkedjan Filmstaden förbjuder besökare att ta med egna snacks – till förmån för det som säljs på plats. – Det stämmer. All form av medhavd godis, läsk och annan typ av förtäring som tidigare varit acceptabel gäller inte längre.

Får man ta med eget godis på bion?

Filmstaden är Sveriges största biograf-företag. De har flest biografer i Sverige. Nu har Filmstaden bestämt att det ska vara förbjudet att ta med eget godis på bio. De vill att människor ska köpa godis och popcorn hos dem istället.

Vem äger SF?

Odeon Cinemas Group Nordic Cinema Group Filmstaden/Överordnade organisationer SF Bio byter namn till Filmstaden! SF Bio blev från och med 2018 helägda av Odeon Cinemas Group, som ingår det amerikanska biografföretaget AMC. Svensk Filmindustri (SF) heter numera SF Studios och ägs fortfarande av Bonnier AB.

Är Smörpopcorn vegan?

Och en påse varma popcorn är ju så gott! Så luta dig tillbaka i soffan, sätt på din favoritfilm och njut! Våra micropop är dessutom helt veganska.